• maatwerkspecialist
  • snel & professioneel contact
  • onbezorgd op reis
Snel contact
030 - 230 80 10

Paspoort
Voor reizen naar Groenland heb je een geldig paspoort nodig, die tenminste geldig moet zijn tot en met de terugreisdatum. Deze informatie is geldig voor reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit. Belangrijk: Voor reizen naar Groenland van 3 dagen of langer is een reisverzekering met werelddekking benodigd.

Vaccinaties
Voor reizen naar Groenland zijn geen vaccinaties verplicht of aanbevolen.

Geldzaken
Het wettige betaalmiddel is de Deense kroon. Het is aan te bevelen voorafgaand aan je reis of in Kopenhagen alvast Deense kronen op te nemen. In een aantal grotere plaatsen en op enkele luchthavens (zoals Asiaat, Ilulissat, Narsaq, Nuuk, Sisimiut, Tasiilaq en Qaqortoq) zijn pinautomaten. Contante geldopnames met een Mastercard en/of Visa creditcard zijn vaak duurder dan via je gewone bankpas. Creditcards (denk aan je pincode) en pinpassen worden in toeristische plaatsten als Ilulissat in de meeste winkels/hotels geaccepteerd, maar wat contant geldt is in een bestemming als Groenland zeker aan te raden.

Taal
Deens en Groenlands zijn de officiële talen, maar in de meer toeristische gebieden wordt ook redelijk goed Engels gesproken.

100% op maat

een reis speciaal voor jou samengesteld

Ons team gaat graag aan de slag met het regelen van jouw ultieme reis op maat! Geef je wensen door en je ontvangt snel een vrijblijvend voorstel voor jouw droomreis!

Het team van IJsland Tours staat voor je klaar om jouw droomreis te realiseren.

Stel jouw reis op maat samen
Expert in maatwerk voor jouw droomreis | IJsland Tours