• maatwerkspecialist
  • snel & professioneel contact
  • onbezorgd op reis
Snel contact
030 - 230 80 10

Wij zijn een enthousiast en zeer ervaren team! Al ruim 30 jaar stellen wij bij IJsland Tours de mooiste reizen samen. IJsland is ons voornaamste specialisme, maar wij zijn ook dé expert in het samenstellen van reizen naar Groenland, Spitsbergen en de Faerøer Eilanden. Deze ‘parels’ winnen de laatste jaren aan populariteit. Regelmatig bezoeken wij, individueel of als team, onze mooie reisbestemmingen: om ervaring op te doen, een ‘kwaliteits-check’ te doen, om nét even die leuke unieke plekjes te ontdekken... die we jou vervolgens kunnen aanbieden in jouw droomvakantie!

Team IJsland Tours

Wil je kennis met ons maken? Wij zijn regelmatig op reisbeurzen te vinden. Als specialist in het samenstellen van jouw droomreis op maat, ben je natuurlijk ook van harte welkom een persoonlijke afspraak met ons in te plannen. Bel of mail ons vooraf als je bij ons langs wilt komen in Soest, dan plannen we samen de beste datum en tijd om ervan verzekerd te zijn dat we ruim de tijd kunnen nemen om jouw droomreis te bespreken. Je kunt ons bereiken op 030-230 80 10 of [email protected].

Wij wensen iedereen een mooie vakantie naar één van onze Arctische bestemmingen toe! Góða Ferð! (goede reis!)

Thomas, Shanne, Linde, Jet en Ilse
Team IJsland Tours

100% op maat

een reis speciaal voor jou samengesteld

Ons team gaat graag aan de slag met het regelen van jouw ultieme reis op maat! Geef je wensen door en je ontvangt snel een vrijblijvend voorstel voor jouw droomreis!

Het team van IJsland Tours staat voor je klaar om jouw droomreis te realiseren.

Stel jouw reis op maat samen
Expert in maatwerk voor jouw droomreis | IJsland Tours