• maatwerkspecialist
  • snel & professioneel contact
  • onbezorgd op reis
Snel contact
030 - 230 80 10

Wij zijn een enthousiast en zeer ervaren team! Al ruim 30 jaar stellen wij bij IJsland Tours de mooiste reizen samen. IJsland is ons voornaamste specialisme, maar wij zijn ook dé expert in het samenstellen van reizen naar Groenland, Spitsbergen en de Faerøer Eilanden. Deze ‘parels’ winnen de laatste jaren aan populariteit. Regelmatig bezoeken wij, individueel of als team, onze mooie reisbestemmingen: om ervaring op te doen, een ‘kwaliteits-check’ te doen, om nét even die leuke unieke plekjes te ontdekken... die we jou vervolgens kunnen aanbieden in jouw droomvakantie!

Wat is er nou mooier dan je reis op maat samen te stellen?

Wij bezoeken regelmatig onze prachtige reisbestemmingen. Hierdoor is en blijft onze kennis up-to-date en weten we écht wat we aanbieden. En dit is gelijk onze kracht: wij weten waar we over praten, wat we aanbieden, waar we je laten overnachten en hoe we je laten rijden. Heb je zelf ideeën of wil je het misschien nét even anders? Ook geen probleem! Wat is er nu mooier dan je reis op maat samen te stellen? Niemand maakt dezelfde reis en je hebt een unieke route te pakken. Met onze hulp is het is makkelijker dan je denkt!

Onze kracht ligt in ons aanbod

Wij doen alles zelf, dat wil zeggen: er komt geen agentschap aan te pas die ter plaatse voor ons aan de slag gaat. Iedere nacht, iedere vakantiewoning, iedere excursie en iedere huurauto boeken wij zelf, direct bij onze partners. Met deze partners hebben wij een jarenlange en sterke samenwerking opgebouwd en dat werpt zijn vruchten af. Een groot voordeel hiervan is dat wij de leukste plekjes weten te vinden en dat we de kwaliteit hoog kunnen houden. Voldoet er iets niet aan onze hoge eisen, dan gaan we in gesprek en op zoek naar een alternatief. Het is voor ons het belangrijkst dat jouw vakantie naar IJsland ook echt aanvoelt als jouw droomreis.

Stel zelf je reis samen met de reis-op-maat-tool
Op onze website vind je een reis op maat-tool, een kaart waarin je zelf je eigen highlights kunt verzamelen door ze toe te voegen aan je 'mandje'. Of het haalbaar is om deze allemaal binnen jouw reiswensen zoals reisduur en periode in te passen, daar gaan wij je mee helpen! Stuur al je wensen in en ons team gaat aan de slag.

Naast het daadwerkelijk realiseren van jouw droomreis op maat zijn wij er uiteraard om je te helpen. Door onze kennis weten wij precies de mooie plekjes te vinden en kunnen wij je adviseren toch ergens een nachtje extra of een nachtje minder in te plannen als het jouw reis ten goede zal komen. Nutteloos extra nachten toevoegen komt bij ons niet voor. Hoewel je jezelf kunt afvragen in hoeverre een nacht op IJsland of één van onze andere bestemmingen nutteloos is ;-).

Extra specialismes binnen ons team

Naast ons geliefde IJsland hebben we natuurlijk meer bestemmingen, die wel allemaal goed kennen en heel graag aanprijzen, want het is zó mooi! Ons team kan je uitstekend informeren over de mogelijkheden, ook op maat, per bestemming. We zijn allemaal meerdere keren op IJsland geweest en daarnaast hebben we ieder een extra specialisme. Sommigen van ons hebben alle 4 de bestemmingen al vaker bezocht, en anderen zijn nog bezig met dit kwartet, zoals onze collega's Thomas en Jet. Beide hebben wel IJsland bezocht!

Zo is Linde onze wandelliefhebber en hebben zowel zij als Ilse de welbekende Laugavegur wandeltocht op IJsland gelopen. Linde heeft ook het zuid Groenland avontuur gedaan en kan je daarom uitstekend informeren over deze regio en deze manier van reizen. Linde en Ilse hebben inde zomer van 2023 in Groenland de 'Arctic Circle Trail' gelopen. Shanne en Ilse hebben beiden Spitsbergen bezocht, zowel aan land als te water en weten dus meer te vertellen over de expeditiecruises! Shanne heeft daarnaast west Groenland bezocht en kan je meer vertellen over de regio rondom Ilulissat. Ilse heeft het traditionele oosten van Groenland bezocht en kan er vol enthousiasme over vertellen. Ilse, Linde en Shanne hebben alle drie de Færøer bezocht.

Zo zie je maar, ieder zijn extra kennis dankzij eigen en zakelijke reizen!

En daarmee sluiten we graag af met het laatste antwoord op de vraag; ‘Waarom IJsland Tours?‘. Wij zijn een kleine, gespecialiseerde reisorganisatie met ‘maar’ 4 bestemmingen. Waarom 4? Omdat wij onze kennis zo áltijd up to date kunnen houden en de beste kunnen worden, zijn en blijven in wat wij doen!

100% op maat

een reis speciaal voor jou samengesteld

Ons team gaat graag aan de slag met het regelen van jouw ultieme reis op maat! Geef je wensen door en je ontvangt snel een vrijblijvend voorstel voor jouw droomreis!

Het team van IJsland Tours staat voor je klaar om jouw droomreis te realiseren.

Stel jouw reis op maat samen
Expert in maatwerk voor jouw droomreis | IJsland Tours