Bel mij terug

Vul je telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Wie zijn wij

IJsland Tours is een kleine zelfstan­dige reisorganisatie, gespecialiseerd in de bestemming IJsland. In 2017 hebben wij ons 25-jarig bestaan gevierd en daar zijn wij trots op! Naast IJsland bieden wij ook rei­zen aan naar Groenland, de Faerøer Eilanden en Spitsbergen. Ons team bestaat uit 6 ervaren en enthousiaste reisspecialisten. 

Wij wensen iedereen een fijne en gedenkwaardige vakantie naar één van onze Arctische bestemmingen toe!

Góða Ferð! (goede reis!)
Het team van IJsland Tours 

Doelgroep

Ons uitgebreide reisaanbod biedt een grote variëteit aan interesses, reisduren, smaken en budgetten. Of je nu alleen reist, met je partner, familie of een groep vrienden, wij helpen je graag verder met advies en suggesties, gebaseerd op onze persoonlijke ervaring en kennis. IJsland Tours bestaat al ruim 25 jaar en in die jaren hebben wij een schat aan reiservaringen opgedaan, welke wij graag met je delen.

Wij kennen IJsland als onze broekzak

Als bestemmingsspecialisten besteden wij veel tijd en aandacht aan het samenstellen van onze reizen, om er zo voor te zorgen dat je van een ontspannen en probleemloze vakantie kunt genieten. Ons team bestaat uit vriendelijke, ervaren en enthousiaste reisspecialisten, die je graag te woord staan en verder helpen bij het plannen van jouw reis.