Bel mij terug

Vul je telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Vluchten naar IJsland

Losse vliegtarieven zijn afhankelijk van de beschikbare boekingsklassen op het moment van boeking. De prijzen lopen op naarmate het beschikbaar aantal stoelen afneemt. Boek vroeg voor de meest aantrekkelijke tarieven.

Vluchten inclusief

Voor veel van onze individuele reizen, auto- en groepsreizen geldt dat de vlucht inclusief luchthavenbelasting en ticketkosten, is inbegrepen in de reissom. De vluchttarieven zijn gebaseerd op de bij de betreffende reis vermelde boekingsklasse. De luchtvaartmaatschappijen hanteren binnen de economy klasse verschillende tarieven, voor elk tarief geldt dat een beperkt aantal stoelen beschikbaar is. Indien de vermelde boekingsklasse niet beschikbaar is, geldt een toeslag.

Vervoer luchthaven Keflavík – Reykjavík

Na aankomst en voor vertrek van iedere internationale vlucht rijden er transferbussen tussen de luchthaven Keflavík en Reykjavík. Deze boek je op retourbasis of enkele reis. Duur: ca. 50 minuten.

Transfer via de Blue Lagoon

Speciale transfer luchthaven Keflavík – accommodatie Reykjavík of v.v. waarbij de bus eerst naar de Blue Lagoon rijdt. In te plannen aan het begin of einde van de reis (bij middagvluchten). In de Blue Lagoon heb je ca. 1,5 uur de tijd om te baden in het warme, mineraalrijke water. Vervolgens brengt de bus je door naar de accommodatie in Reykjavík of naar de luchthaven Keflavík. Entree Blue Lagoon is inbegrepen. Klik hier voor meer informatie.