Bel mij terug

Vul je telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Ferry naar IJsland

Smyril Line

De Smyril Line vaart met de MS Nörrona vanuit de Deense havenplaats Hirtshals, via de Færøer Eilanden naar Seydisfjördur aan de oostkust van IJsland. In het tussenseizoen is het vertrek vanuit Hirtshals op zaterdag, in het hoogseizoen iedere zaterdag en dinsdag. De afstand van Utrecht naar Hirtshals bedraagt ongeveer 1000 km. De Nörrona is een modern, volledig gestabiliseerd schip voorzien van airconditioning. Aan boord vind je de volgende faciliteiten: winkels, restaurants, bars, discotheek, nachtclub, fitness centrum, kinderspeelplaats, sauna en zwembad.

  

Verblijf aan boord

Je kunt naar keuze verblijf in een couchette of in een hut boeken.
De couchettes bevinden zich onderin het schip en zijn half open ruimtes voorzien van klapdeurtjes waar 6 tot 9 personen kunnen slapen in 3 stapelbedden boven elkaar (bedlinnen niet inbegrepen). De ruimtes kunnen niet worden afgesloten. Douches en toiletten bevinden zich op de gang. Bij verblijf in een couchette is voor reizen naar IJsland (per enkele reis) 2x het lunch dagmenu (cafetaria) inbegrepen.
Alle hutten beschikken over douche/toilet en televisie en de buitenhutten hebben ook een kleine koelkast. Bedlinnen is inbegrepen. Bij verblijf in een hut kun je desgewenst maaltijden vooraf bijboeken.

Boekingsgegevens

Bij boeking vragen wij naar de volledige voornamen (geen initialen) en geboortedata van de reizigers en naar type, kenteken en afmetingen van de auto.

Kamperen

Het is mogelijk om bij de ferryovertocht een ‘campingcard’ bij te boeken. Met deze kaart kun je terecht op 42 campings verspreid over het hele land. Het kampeerseizoen loopt vanaf 1 juni tot eind augustus. Vrij kamperen is in IJsland niet toegestaan. Je dient altijd toestemming aan de landeigenaar te vragen. Voor meer informatie over kamperen op IJsland en de campingkaart klik hier.

Færøer

Wanneer je op de Færøer wilt verblijven (3 nachten van zondag tot woensdag) kun je de boot op zaterdag nemen. Eventuele accommodatie kan door ons geregeld worden. Je kunt kiezen uit verblijf in B&B accommodatie, vakantiewoningen en hotels. Voor nadere informatie over de Færøer Eilanden klik hier.