• maatwerkspecialist
  • snel & professioneel contact
  • onbezorgd op reis
Snel contact

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je een overzicht van vragen die je misschien hebt als je een reis wilt boeken, of juist als je je al een reis geboekt hebt. Als jouw vraag toch niet beantwoord is, bel of mail ons dan gerust! Ons team staat graag persoonlijk voor je klaar!

Hoe boek ik excursies?

Hoe boek ik excursies?

Waar kan ik jullie aanbod vinden?
Op onze site vind je meer dan 100 excursies! Via de filterfunctie links in beeld zoek je gemakkelijk binnen het aanbod naar jouw gewenste excursie. Excursies zijn (los) niet via onze website te boeken. Bij iedere reis hebben wij suggesties voor excursies gemaakt welke tijdens het boekingsproces wél direct bij te boeken zijn.

Ik heb al een reis via IJsland Tours geboekt
Heb je jouw reis al geboekt bij ons, en zou je graag excursies en/of luchthaventransfers willen toevoegen aan je avontuur op IJsland? Dat kan! Stuur ons een e-mail met daarin je boekingsnummer, naam en vertrekdatum en uiteraard welke excursies je wanneer wilt boeken. Wij zullen de tours voor je bijboeken en zodra alles geboekt staat een aanvullende factuur toesturen. Mocht je willen weten welke type tours in te plannen zijn bij je reis, vraag gerust om ons advies!

Ik heb geen reis via IJsland Tours geboekt
Wij bieden excursies alleen aan in combinatie met een reeds geboekte of te boeken reis. Het is daarom niet mogelijk om excursies bij ons te boeken als je geen reis hebt geboekt.

Is hotel pick-up inbegrepen?
Bij de meeste excursies rijdt (of loopt) je zelf naar het startpunt, maar bij excursies vanuit Reykjavik is de transfer/hotel pick-up inbegrepen, tenzij anders omschreven. Bij elke excursie vermelden wij het opstappunt/startpunt.

Hebben jullie luchthaventransfers?
Jazeker. Wij ontzorgen graag en regelen vooraf luchthaventransfers vanaf de internationale luchthaven Keflavik naar de stad Reykjavík en v.v. voor een rustige start of relaxt afscheid van IJsland. Na aankomst en bij vertrek van iedere vlucht brengt de Flybus je in ca. 50 minuten naar het BSI busstation. Daar stap je over naar een kleiner busje die je voor je accommodatie of bij de dichtstbijzijnde bushalte voor je accommodatie afzet. Sinds een aantal jaar is het in het centrum van Reykjavik autovrij en is het niet meer toegestaan dat busjes reizigers ophalen bij het hotel. De bushalte waar je dan wordt afgezet is nooit ver van je accommodatie.