• maatwerkspecialist
  • snel & professioneel contact
  • onbezorgd op reis
Snel contact
030 - 230 80 10
Staart van een bultrugwalvis | IJsland Tours
Ga verantwoord op pad tijdens deze klimaatneutrale walvistocht en spot de bultrug vanaf de klassieke eiken boot die jouw ervaring compleet maakt. Blijf vooral na het walvis spotten even ‘hangen’ voor een hapje en een drankje én een hottub momentje. Typisch IJslands! In de fjord hier zijn vaak veel bultruggen te vinden, en die staan erom bekend nog wel eens een ‘sprongetje’ te willen wagen!

Extra informatie

Deze tours zijn klimaatneutraal want voor iedere boot die uitvaart wordt een boom geplant en de olie wordt gemengd met bio-diesel die weer gemaakt wordt in Akureyri van de restanten frituurolie van de lokale restaurants. Je kunt kiezen voor de 100% Whale Watching Safari óf de tour inclusief een zeevis-ervaring (10-15 minuten aan het einde van de tocht). Als je wilt mag je de vangst mee ‘naar huis’ nemen.

De tour is inclusief gebruik van een warme overal, warme drankjes (koffie/thee/chocomelk) en de typisch IJslandse lekkernij Kleinur (soort donut) en kaneelbollen.

Prijzen

2023
Prijs: op aanvraag
Periode
Het gehele jaar, dagelijks
Excursieduur
ca. 2.5 - 3 uur
Startpunt
Hauganes
Prijs
€ 86,00

100% op maat

een reis speciaal voor jou samengesteld

Ons team gaat graag aan de slag met het regelen van jouw ultieme reis op maat! Geef je wensen door en je ontvangt snel een vrijblijvend voorstel voor jouw droomreis!

Het team van IJsland Tours staat voor je klaar om jouw droomreis te realiseren.

Stel jouw reis op maat samen
Expert in maatwerk voor jouw droomreis | IJsland Tours