• maatwerkspecialist
  • snel & professioneel contact
  • onbezorgd op reis
Snel contact
030 - 230 80 10
Uitzicht op de gele heuvels van Landmannalaugar | IJsland Tours
Landmannalaugar is een prachtig gebied wat ’s zomers graag bezocht wordt. Deze tour start in Reykjavík waar we per superjeep richting IJslands beroemdste actieve vulkaan, de Hekla rijden. Onderweg hebben we al prachtig uitzicht op de met sneeuw bedekte toppen van deze gigant.

Extra informatie

Als het weer het toelaat rijden we langs de heuvelrug van de vulkaan op 900 meter boven zeeniveau om te genieten van het spectaculaire zicht. Aan de voet van de vulkaan rijden we door intens ruig terrein langs lava velden en kraters op weg naar de binnenlanden van IJsland. Voordat we Landmannalaugar bereiken stoppen we even bij krater Ljótopollur. In Landmannalaugar is er een uur of 2 de tijd voor een wandeling of een duik in de warmwaterbron. De laatste stop van de dag, als we via Tjórsárdalur richting Reykjavik rijden, is de Gjáin vallei. Een Game of Thrones locatie!

Vertrek: Dagelijks om 09:00 uur

Prijzen

2023
Tot 4 personen: € 1481 per dag
Tot 6 personen: 1593 per dag
Tot 10 personen: € 2037 per dag
Periode
Het gehele jaar
Excursieduur
ca. 9 - 10 uur
Startpunt
Reykjavík
Prijs
€ 1.481,00

100% op maat

een reis speciaal voor jou samengesteld

Ons team gaat graag aan de slag met het regelen van jouw ultieme reis op maat! Geef je wensen door en je ontvangt snel een vrijblijvend voorstel voor jouw droomreis!

Het team van IJsland Tours staat voor je klaar om jouw droomreis te realiseren.

Stel jouw reis op maat samen
Expert in maatwerk voor jouw droomreis | IJsland Tours