• maatwerkspecialist
  • snel & professioneel contact
  • onbezorgd op reis
Snel contact
030 - 230 80 10
De rij kraters van Laki | Secret Iceland | IJsland Tours
Ga mee met deze spectaculaire superjeep tour naar een prachtig hooglandengebied van IJsland! Deze tour laat je de kraters zien van Lakagígar en Tjarnargígur, de waterval Fagrifoss en de Fjaðrárgljúfur-kloof.

Extra informatie

Deze tour begint en eindigt in Kirkjubæklaustur, een historische en prachtige nederzetting. Je wordt opgehaald in een Superjeep met een maximale capaciteit van twaalf personen, zodat de excursie comfortabel én persoonlijk is. Ontspan en geniet van het uitzicht op de bergen terwijl de lokale chauffeur/gids je alle informatie geeft over de geschiedenis en geologie van Lakagígar.

De Laki (voluit Lakagígar) is een spleetvulkaan op IJsland. Een enorme vulkanische uitbarsting veroorzaakte de, in ieder geval, 22 km lange spleet. Een deel van de spleet ligt onder de gletsjer Vatnajökull en de totale lengte is dus niet bekend.

Tijdens deze tour heb je in totaal ca. 5 uur de tijd bij de verschillende locaties waar er wordt gestopt. Genoeg tijd om een aantal mooie wandelingen te maken, bijvoorbeeld naar de top van de Lakiberg en langs de Fjaðrárgljúfur-kloof.

Prijzen

2023
Prijs: € 259
Kinderen t/m 12 jaar: € 130
Periode
10 juni t/m 20 september
Excursieduur
ca. 8-9 uur
Startpunt
Kirkjubæjarklaustur
Prijs
€ 259,00

100% op maat

een reis speciaal voor jou samengesteld

Ons team gaat graag aan de slag met het regelen van jouw ultieme reis op maat! Geef je wensen door en je ontvangt snel een vrijblijvend voorstel voor jouw droomreis!

Het team van IJsland Tours staat voor je klaar om jouw droomreis te realiseren.

Stel jouw reis op maat samen
Expert in maatwerk voor jouw droomreis | IJsland Tours