• maatwerkspecialist
  • snel & professioneel contact
  • onbezorgd op reis
Snel contact
030 - 230 80 10
Een vrouw in een natuurlijk warmwaterbad | IJsland Tours
Baden in een geheime warmwaterbron, met niemand anders om je heen, is echt een geweldige ervaring! Je krijgt de kans om te baden en te genieten van het ruige, onontdekte en tegelijkertijd vredige en vulkanische IJsland. Per superjeep reis je af naar het startpunt in Zuid IJsland. Je gaat wandelen in een adembenemend mooi landschap en zult verbaasd zijn over de grote hoeveelheid warmwaterbronnen in dit gebied. De gidsen zullen hun uitgebreide lokale kennis en ervaring van het gebied met je delen en je laten zien hoe ze de afgelopen 30 jaar de warmwaterbronnen hebben gebruikt om maaltijden klaar te maken.

Extra informatie

In de warmwaterbron wordt een heerlijke tomatensoep en IJslandse eieren klaar gemaakt en smul je van een warm gebakken brood dat 24 uur gekookt is, in de grond…! Deze tour is geschikt voor iedereen die op avontuur wil want er zijn verschillende mogelijkheden om te wandelen en te zwemmen dus je kunt het zo ‘zwaar’ maken als je zelf wilt.

Vertrek: Op aanvraag in te plannen
Niet vergeten: je zwemkleding!
Moeilijkheid tour: 3 van 5

Prijzen

2023 – kleine maaltijd inbegrepen
Prijs: op aanvraag
Periode
Dagelijks, het gehele jaar door
Excursieduur
ca. 5 - 7 uur
Startpunt
Hveragerði
Prijs
€ 9.999,00

100% op maat

een reis speciaal voor jou samengesteld

Ons team gaat graag aan de slag met het regelen van jouw ultieme reis op maat! Geef je wensen door en je ontvangt snel een vrijblijvend voorstel voor jouw droomreis!

Het team van IJsland Tours staat voor je klaar om jouw droomreis te realiseren.

Stel jouw reis op maat samen
Expert in maatwerk voor jouw droomreis | IJsland Tours