• maatwerkspecialist
  • snel & professioneel contact
  • onbezorgd op reis
Snel contact
030 - 230 80 10
Een wandelaar in Hornstrandir in de westfjorden van IJsland | IJsland Tours
Bij de dagwandeling Hornstrandir vertrek je in de ochtend per boot vanuit Isafjördur en vaar je naar het verlaten dorpje Sæbol in Adalvík. Van hieruit wandel je over een bergrug naar de andere kant van het schiereiland, naar de voormalige nederzetting Hesteyri.

Extra informatie

Onderweg kan je genieten van prachtige vergezichten die je hebt over de fjord en de gletsjer Drangajökull. In de avond vaar je weer vanuit Hesteyri terug naar Isafjördur. Vanwege de extreme weers- en leefomstandigheden, hebben de laatste bewoners van Hornstrandir het gebied begin jaren 50 verlaten. Sinds 1974 is het een beschermd natuurgebied, waardoor poolvossen, vogels, zeehonden en planten hier onbekommerd kunnen leven en groeien. Deelnemers aan deze begeleide excursie moeten warme kleding en goede wandelschoenen meenemen. Omdat je ook door water moet waden is het aan te bevelen een handdoek mee te nemen. Totale wandelafstand is ca. 14 km met een hoogteverschil van ca. 300 m. Geschikt voor de geoefende wandelaar.

Vertrek: Om 09:00 uur
Deelnemers: minimaal 2 personen

Prijzen

2023
Prijs: € 342
Periode
Periode: 8 juni t/m 31 augustus, op dinsdagen
Excursieduur
ca. 10 - 12 uur
Startpunt
Ísafjörður
Prijs
€ 342,00

100% op maat

een reis speciaal voor jou samengesteld

Ons team gaat graag aan de slag met het regelen van jouw ultieme reis op maat! Geef je wensen door en je ontvangt snel een vrijblijvend voorstel voor jouw droomreis!

Het team van IJsland Tours staat voor je klaar om jouw droomreis te realiseren.

Stel jouw reis op maat samen
Expert in maatwerk voor jouw droomreis | IJsland Tours