• maatwerkspecialist
  • snel & professioneel contact
  • onbezorgd op reis
Snel contact
030 - 230 80 10
Een groepje papegaaiduikers op Mykines | IJsland Tours
Naast een gegidste tour is het prima te doen om op 'eigen houtje' het prachtige vogeleiland Mykines te ontdekken. In de zomer van 2023 is dit echter aan banden gelegd waardoor reizigers na aankomst een lokale gids toegewezen krijgen (mits beschikbaar) die met een grote groep een wandeling maakt. De verplichte island fee is reeds voldaan, dus eenmaal aangekomen hoef je alleen het voucher te laten zien. Kies ervoor door het dorp te struinen of de wandeling het eiland verder op te maken. Naast de welbekende Papegaaiduiker vind je hier (als enige locatie!) de Jan van Gent.

Extra informatie

Op Mykines broeden grote aantallen papegaaiduikers en jan-van-genten. Die laatste komen vooral op Mykineshólmur voor, een eilandje voor de westkust van Mykines dat met een smalle voetgangersbrug verbonden is met het hoofdeiland (momenteel afgesloten i.v.m. aardverschuiving).

Prijzen

2024: € 101 per persoon
Periode
1 mei tot 31 augustus
Excursieduur
ca. 8 uur
Startpunt
Sørvágur
Prijs
€ 84,00

100% op maat

een reis speciaal voor jou samengesteld

Ons team gaat graag aan de slag met het regelen van jouw ultieme reis op maat! Geef je wensen door en je ontvangt snel een vrijblijvend voorstel voor jouw droomreis!

Het team van IJsland Tours staat voor je klaar om jouw droomreis te realiseren.

Stel jouw reis op maat samen
Expert in maatwerk voor jouw droomreis | IJsland Tours