• maatwerkspecialist
  • snel & professioneel contact
  • onbezorgd op reis
Snel contact
030 - 230 80 10
Hottubs bij Bjorbodin | Bjorbodin | IJsland Tours
Tijd voor iets bijzonders! Baden in een Bierbad gevuld met jong bier, biergist, hop, water, bierolie en bierzout. Na dit enerverende bad kom je heerlijk tot rust in de relaxruimte en in de hottubs en sauna buiten. Op het terrein is het mogelijk bierproducten te kopen en een lekker hapje te eten in het restaurant. Dit alles doe je met waanzinnig mooi uitzicht op eiland Hrisey, de bergen en Thorvalds vallei.

Extra informatie

De 7 baden zijn gemaakt van Kambala hout en worden gevuld met bier, water, hop en gist. Per uur kunnen er maximaal 14 personen in bad, de baden zijn geschikt voor 1 of 2 personen tegelijkertijd. Er wordt aangeraden zonder badkleding te baden, maar dit is niet verplicht (neem dan wel een oude badkleding mee). Er is geen minimum leeftijd van toepassing voor het bad, het badwater is ondrinkbaar. Naast ieder bad staat een tap waar iedereen (boven de 20 jaar) gerust van kan genieten.

We raden je aan ca. 3 tot 5 uur na het bad niet te douchen, omdat dit een zeer revitaliserend en verzachtend effect heeft op de huid en het haar. De temperatuur van het bad is 37 – 39 ° C en wordt na elke gast opgevuld met een nieuwe ‘blend’. Deze behandeling is zowel reinigend voor de huid en heeft een zeer positief effect op de gezondheid. De bierhop is rijk aan anti-oxidanten en alfazuren. De oliën en mineralen van de plant hebben een ontstekingsremmend effect op de huid en worden ook gebruikt om de bloedvaten aan het oppervlak te verminderen. Hop heeft bewezen rustgevende en ontspannende effecten te hebben op spieren en lichaam.

Prijzen

2023
Prijs: € 78 per persoon inclusief ‘couples bath’ & gebruik sauna & hottub (op basis van 2 personen per bad)
Prijs: € 94 per persoon inclusief ‘singles bath’ & gebruik sauna & hottub (op basis van 1 persoon per bad)

Periode
Het gehele jaar door ma t/m za, op zondag gesloten
Excursieduur
ca. 50 min
Startpunt
Akureyri
Prijs
€ 78,00

100% op maat

een reis speciaal voor jou samengesteld

Ons team gaat graag aan de slag met het regelen van jouw ultieme reis op maat! Geef je wensen door en je ontvangt snel een vrijblijvend voorstel voor jouw droomreis!

Het team van IJsland Tours staat voor je klaar om jouw droomreis te realiseren.

Stel jouw reis op maat samen
Expert in maatwerk voor jouw droomreis | IJsland Tours