• maatwerkspecialist
  • snel & professioneel contact
  • onbezorgd op reis
Snel contact
030 - 230 80 10
Coming soon :-) > Een mooie nieuwe foto | IJsland Tours
In de zeebaden van GeoSea geniet je op een unieke manier van de natuur. Dankzij de ondergrondse warmte is het zeewater in de baden comfortabel warm en doet ondertussen het mineraalrijke water je huid meer dan goed. Tijdens het baden geniet je van het uitzicht op de bergketen in het westen, de Skjálfandi-baai onder de kliffen en de poolcirkel zelf aan de horizon. Met aan je voeten één van de beste baaien voor het spotten van walvissen is het zelfs mogelijk tijdens het baden walvissen en puffins te spotten.

Extra informatie

Al eeuwenlang is de geothermische warmte ten noorden van Húsavík bekend bij de lokale bewoners, die het hebben gebruikt voor baden en wassen. Tijdens het boren voor warm water in Húsavíkurhöfði in het midden van de 20e eeuw werd duidelijk dat het water in feite te heet zeewater en te rijk aan mineralen was om geschikt te zijn voor het verwarmen van huizen. In plaats van dit hete water te laten verspillen, werd er een oud kaasvat geïnstalleerd in Húsavíkurhöfði. Daar konden Húsavík-bewoners genieten van de gezondheidsvoordelen van baden in heet zeewater. Mensen die lijden aan huidaandoeningen zoals psoriasis hebben verlichting gevonden door te baden in het water, dat op een optimale temperatuur van 38 ° -39 ° C is.

Prijzen

2024
Prijs: € 51
Prijs senior 65+: € 35
Kinderen 6 t/m 16 jaar: € 26
Kinderen t/m 5 jaar: gratis
Huur handdoek: € 13 per stuk
Huur badjas: € 25 per stuk

Periode
Het gehele jaar
Excursieduur
geen tijdslimiet
Startpunt
Húsavík
Prijs
€ 51,00

100% op maat

een reis speciaal voor jou samengesteld

Ons team gaat graag aan de slag met het regelen van jouw ultieme reis op maat! Geef je wensen door en je ontvangt snel een vrijblijvend voorstel voor jouw droomreis!

Het team van IJsland Tours staat voor je klaar om jouw droomreis te realiseren.

Stel jouw reis op maat samen
Expert in maatwerk voor jouw droomreis | IJsland Tours