• maatwerkspecialist
  • snel & professioneel contact
  • onbezorgd op reis
Snel contact
030 - 230 80 10
Een vrouw drijft in de Blue Lagoon | Blue Lagoon | IJsland Tours
The Retreat at Blue Lagoon is een luxe 5* hotel met ruim 60 suites. Gelegen bij de Blue Lagoon op ca. 10 minuten rijden vanaf de luchthaven Keflavik op het schiereiland Reykjanes. Zet het moderne leven even stil en open de deur naar een ultiem moment van luxe en ontspanning!

The Retreat at Blue Lagoon

In 2018 opende de Blue Lagoon dit nieuwe 5 sterren hotel: The Retreat at Blue Lagoon. Het hotel beschikt over een ondergrondse spa, een geothermische lagune en een gastronomisch restaurant waar culinaire tradities van IJsland worden geserveerd.

Het interieurontwerp van alle suites is een subliem samenspel van natuur en comfort. Alle suites beschikken over gratis wifi en een tablet. Bij de overnachtingen zijn inbegrepen: á la carte ontbijt, toegang tot The Retreat Spa, de Blue Lagoon, de Retreat Lagoon, de Blue Lagoon ritual, Blue Lagoon huidverzorgingsproducten, een minibar met soft drinks, wijn en IJslands bier, turn down service (de kamer wordt in de avond in orde gemaakt voor de nacht), WIFI, in de middag IJslandse koffie in de lounge, conciërge service, Valet parking, een gastheer/vrouw, 24 uurs receptie en gebruik van het fitness centrum. Je kan dagelijks mee met begeleide groepswandelingen en je er zijn dagelijks yogasessies te volgen.

Kamers
De luxe suites worden omringd door het mineraalrijke water van de Blue Lagoon en is een plek waar gasten eindeloos en op een unieke locatie kunnen ontspannen!

Moss suite
Deze zeer ruime suite is 60m2 en heeft een gemeubileerd privé balkon van 28m2. Het uitzicht over de lavavelden is fantastisch. Er is een aparte zitruimte. Er is een koffiezetapparaat, waterkoker, gratis minibar en 24 uur service. Het beddengoed is luxe en er zijn verduisteringsgordijnen. De badkamer heeft een diep bad en een aparte douche met regendouche.

Lagoon suite
Deze zeer ruime suite is 60m2 en heeft een gemeubileerd privé balkon van 28m2. De suite heeft ramen vanaf de vloer tot aan het plafond waardoor binnen en buiten in elkaar overloopt en je ultiem kan genieten van het uitzicht op de lagune. Er is een aparte zitruimte. Er is een koffiezetapparaat, waterkoker, gratis minibar en 24 uur service aanwezig. Het beddengoed is luxe en er zijn verduisteringsgordijnen. De badkamer heeft een diep bad en een aparte douche met regendouche. Het meest unieke van deze suite is wel de privé lagune. Om te badderen in het mineraal rijke water van de Blue Lagoon hoef je alleen maar de deur van de suite open te doen!

Lagoon view junior suite
Deze suite is 40m2 en heeft een gemeubileerd privé terras van 10m2 met uitzicht op de lagune. Er is een koffiezetapparaat, waterkoker, gratis minibar en 24 uur service aanwezig. Het beddengoed is luxe en er zijn verduisteringsgordijnen. De badkamer heeft een diep bad en een aparte douche met regendouche. Ook in deze suite zijn de ramen van de grond tot aan het plafond zodat je kan genieten van het uitzicht op het serene blauwe water in combinatie met de zwarte lava velden.

Lava view Junior suite
Deze suite is 40m2 en heeft een gemeubileerd privé terras van 10m2 met uitzicht op de lagune. Vanaf het terras kan je de eens gesmolten stroom lava aanraken. Er is een koffiezetapparaat, waterkoker, gratis minibar en 24 uur service. Het beddengoed is luxe en er zijn verduisteringsgordijnen. De badkamer heeft een diep bad en een aparte douche met regendouche.

Moss junior suite
Deze suite is 40m2 en heeft een gemeubileerd privé balkon met uitzicht op de lavavelden en de bergen. Er is een koffiezetapparaat, waterkoker, gratis minibar en 24 uur service. Het beddengoed is luxe en er zijn verduisteringsgordijnen. De badkamer heeft een diep bad en een aparte douche met regendouche.
Stoom boven de Blue Lagoon | Blue Lagoon | IJsland Tours

Moss restaurant
Het gastronomische Moss Restaurant serveert exclusieve gerechten uit de IJslandse keuken en is alleen geopend voor diner. Het restaurant heeft in 2019 een aanbeveling gekregen voor de Michelin gids. Er worden steeds wisselende menu’s geserveerd van 5 tot 7 gangen waarbij de beste lokale producten worden gebruikt. Er is ook een ruime keuze in veganistische menu’s en er is elke dag om 18:30 uur een Chef’s menu. De chef neemt je mee op een culinaire ontdekkingsreis tijdens een 7 gangen diner waar puurheid en innovatie een onvergetelijk culinair feest vormen. Een tafel reserveren is aan te raden.

Behandelingen en massages
Tijdens je verblijf kun je je laten verwennen door middel van verschillende ontspannen massages en behandelingen die je van te voren of ter plaatse kan boeken. Een bijzondere behandeling is de ontspannen in-water ervaring. Je drijft compleet relaxed tussen het unieke vulkanische landschap van de Blue Lagoon in het mineraalrijke geothermische water. Wellbeing and beauty for your mind, body and spirit!!