• maatwerkspecialist
  • snel & professioneel contact
  • onbezorgd op reis
Snel contact
030 - 230 80 10
IJsland, Groenland, Spitsbergen en de Faroer zijn onze droombestemmingen | IJsland Tours
IJsland Tours, een kleine reisorganisatie die al ruim 30 jaar bestaat! Wij stellen ons graag even voor, speciaal voor de reiziger die zich afvraagt; waarom IJsland Tours? We hebben meerdere antwoorden op deze vraag. Maar het voornaamste antwoord is: omdat wij dé expert voor maatwerk reizen naar IJsland zijn. Wij vinden het leuk om rechtstreekse contacten te onderhouden met hoteliers en andere leveranciers in IJsland, waardoor wij altijd nét even van de gebaande paden kunnen wijken. Bij iedere reis denken wij graag mee om door de samenstelling van een optimale route, reisduur, en mogelijke toevoegingen van bijzondere activiteiten, een ware droomreis te creëren.

Dat we daarnaast een ontzettend enthousiast team zijn (de meeste van onze collega's werken al járen bij IJsland Tours), speelt uiteraard ook een rol. Bij ons kom je als reiziger met recht bij een expert terecht!

WAT IS ER NOU MOOIER DAN JE REIS OP MAAT SAMEN TE STELLEN?

Wij bezoeken regelmatig, individueel of als team, onze prachtige reisbestemmingen om ervaring op te doen, een ‘kwaliteits-check’ uit te voeren en om net even dat unieke plekje met eigen ogen te bekijken. Hierdoor is en blijft onze kennis up-to-date en weten we ècht wat we aanbieden. En dit is tegelijk onze kracht, wij weten waar we over praten, wat we aanbieden, waar we je laten overnachten en hoe we je laten rijden. Heb je zelf ideeën of wil je het misschien net even anders? Ook geen probleem! Wat is er nou mooier dan je reis op maat samen te stellen? Niemand maakt dezelfde reis en je hebt een unieke route te pakken, klinkt goed hè?! Het is makkelijker dan je denkt!
Een close up van een vliegtuig van Icelandair | Icelandair | IJsland Tours

ONZE KRACHT LIGT IN ONS AANBOD

Voor onze reizen naar IJsland organiseren wij alles zelf, dat wil zeggen: er komt geen agent aan te pas die ter plaatse voor ons aan de slag gaat. Iedere nacht, iedere vakantiewoning, iedere excursie en iedere huurauto boeken wij zelf, direct bij onze partners. Met deze partners hebben wij een jarenlange en sterke samenwerking opgebouwd en dat werpt zijn vruchten af. Een groot voordeel hiervan is dat wij ècht de leukste plekjes weten te vinden en dat we de kwaliteit hoog kunnen houden. Voldoet er iets niet aan onze hoge eisen, dan gaan we in gesprek en op zoek naar een alternatief. Het is voor ons het belangrijkst dat jouw vakantie naar IJsland ook echt aanvoelt als jouw droomreis.
Noord Amerika suite in hotel Ranga | IJsland Tours

STEL ZELF JE REIS SAMEN MET DE REIS-OP-MAAT-TOOL

Op onze website vind je een mooie 'IJsland-Reis-Op-Maat-Tool'. Hoe werkt het? Op de kaart kies je uit de highlights die wij omschrijven, een (onbeperkt) aantal dat je graag wilt bezoeken tijdens jouw reis. Het is een leuke tool om alvast wat voorpret te beleven voor je van ons een reisvoorstel ontvangt, want je kunt heel eenvoudig de leukste plekjes van IJsland op de kaart terugvinden, met foto's om alvast bij weg te dromen. Na het maken van je selectie stellen we je online nog een aantal vragen die ons een goed beeld geven van jouw reiswensen en mogelijkheden, en binnen een week ontvang je van ons een prachtig reisvoorstel!

Kom je er even niet uit? Of wil je advies over je route? Daar zijn wij maatwerk expert voor! Bel of mail ons gerust!
Plan je route op maat door IJsland | IJsland Tours

EXTRA SPECIALISMES BINNEN ONS TEAM

Naast ons geliefde IJsland hebben we natuurlijk meer bestemmingen, die wel allemaal goed kennen en heel graag aanprijzen, want het is zó mooi! Ons team kan je uitstekend informeren over de mogelijkheden, ook op maat, per bestemming. We zijn allemaal meerdere keren op IJsland geweest en daarnaast hebben we ieder één of meerdere extra specialismes. Sommigen van ons hebben alle 4 de bestemmingen al kunnen bezoeken, en anderen zijn nog bezig met dit kwartet ;-).

Zo is Linde onze wandelliefhebber en hebben zowel zij als Ilse de welbekende Laugavegur wandeltocht op IJsland, en de 'Arctic Circle Trail' op Groenland gelopen. Linde heeft ook het zuid Groenland avontuur gedaan en kan je daarom uitstekend informeren over deze regio en deze manier van reizen. Shanne, Linde en Ilse zijn verknocht aan de prachtige Færøer en delen hun enthousiasme en kennis over de ‘schapeneilanden’ graag. Shanne en Ilse hebben beiden Spitsbergen bezocht, zowel aan land als te water en weten dus meer te vertellen over de expeditiecruises! Shanne heeft daarnaast recentelijk west Groenland bezocht en kan je meer vertellen over de regio rondom Ilulissat. Ilse heeft het traditionele oosten van Groenland bezocht en kan er vol enthousiasme over vertellen. Collega Thomas heeft IJsland inmiddels al meerdere keren bezocht, en ook collega Jet kent de mooiste plekjes van Zuid-IJsland. Zo zie je maar, ieder zijn extra kennis dankzij eigen en zakelijke reizen!

Mocht je specifieke vragen hebben, schroom dan niet om ons te bellen. Want de specialismes die we hierboven noemen omvatten niet uitsluitend wat we weten.

En daarmee sluiten we graag af met het laatste antwoord op de vraag; ‘Waarom IJsland Tours?‘: Wij zijn een kleine, gespecialiseerde reisorganisatie met ‘maar’ 4 bestemmingen. Waarom 4? Omdat wij onze kennis zo áltijd up to date kunnen houden en de beste kunnen worden, zijn en blijven in wat wij doen!

Happy Travels!
Team IJsland Tours - zomer 2022 | IJsland Tours