Bel mij terug

Vul je telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Verzekeringen

Verzekeringen

Wij raden je dringend aan een annulerings- en reisverzekering af te sluiten. Hierdoor kan je jezelf veel onnodige kosten besparen. Controleer daarom de verzekeringen die je al hebt en sluit de verzekering die je nog nodig hebt meteen af.

IJsland Tours werkt samen met De Europeesche
Plezier verzekerd: Vakantie is belangrijk! Je moet er onbekommerd van genieten. Daarom zijn er reisverzekeringen: Een annuleringsverzekering voor wanneer je niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren, en reisverzekeringen voor dekking van schade. IJsland Tours heeft gekozen voor de Europeesche, dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen. Voor onze autoreizen en camperreizen bieden wij in samenwerking met De Europeesche aantrekkelijke ‘auto/camper-casco-verzekeringen’ aan.

Voor meer informatie over ons verzekeringsaanbod kies één van onderstaande opties:
> Reisverzekering
> Annuleringsverzekering
> Auto/camper-casco-verzekering

Verhoogd risico
Voor onze reizen naar de Færøer, Groenland en Spitsbergen is in veel gevallen sprake van strenge annulerings- en betalingsvoorwaarden, afwijkend van de ANVR-regelgeving. Bovendien bestaan de reizen veelal uit diverse, los geboekte onderdelen. Het uitvallen van één of meerdere geboekte onderdelen geeft geen recht om de totale reis te annuleren. Dit risico is in bepaalde gevallen wel extra te verzekeren middels een extra ‘samengestelde-reis’-dekking. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. IJsland Tours kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor schade die door een reis- en/of annuleringsverzekering gedekt zou zijn.

De Europeesche Hulplijn

De hulplijn staat dag en nacht voor je klaar. De medewerkers kunnen je met medisch advies ter zijde staan en kennen de weg naar de juiste artsen of ziekenhuizen in jouw vakantieomgeving. Ook voor hulp bij pech of ongeval staat de Europeesche Hulplijn je vakkundig te woord (+31 20 65 15 777, dag en nacht bereikbaar).