Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 13.00 (maart t/m mei)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Wandelen

IJsland Tours biedt tijdens de zomerperiode diverse wandelreizen naar IJsland aan, waarbij je kunt kiezen uit individuele wandelreizen IJsland of wandelreizen IJsland in groepsverband, waarbij je met een internationaal gezelschap reist.

Cross Country Ski Groenland

28 januari 2021

Ben je op zoek naar iets bijzonders? Ga mee op avontuur tijdens deze 5-daagse cross country ski in Groenland. Je verblijft in Kulusuk en maakt dagtochten in de winterse omgeving.

Lees meer ›

Wandelreis Myths & Mountains

27 januari 2021

Oost-IJsland heeft een verborgen schat, genaamd Borgarfjörður Eystri. Deze volledig verzorgde wandelreis stuurt je dwars door het leefgebied van elven en schapen.

Lees meer ›

Trekking Oost Groenland

25 januari 2021

Dompel je onder in één van de meest buitengewone landschappen die je ooit zal zien en kampeer met zicht op spectaculaire bergen of de beroemde ijsfjord!

Lees meer ›

Laugavegur Groepswandelreis

24 januari 2021

Wandelreis met internationaal reisgezelschap over de bekendste wandelroute van IJsland, de Laugavegur van Landmannalaugar naar Thórsmörk.

Lees meer ›

Laugavegur Individueel

24 januari 2021

Tijdens deze wandelreis loop je in 6 of 7 dagen de bekendste wandelroute van IJsland. Er wordt dagelijks 5-7 uur gewandeld en overnacht in berghutten met stapelbedden.

Lees meer ›

UNESCO wandelreis Zuid Groenland

23 januari 2021

Wandelen langs de vele UNESCO werelderfgoed locaties en constant omringd zijn door de adembenemend mooie natuur van Zuid Groenland. Maak je klaar voor een wandelavontuur.

Lees meer ›

Wonderen van Groenland

23 januari 2021

De 8-daagse reis Wonderen van Groenland is één van de meest complete groepsreizen, die je in een relatief korte reistijd, kunt maken.

Lees meer ›

Wandelreis Faroer

23 januari 2021

Deze reis geeft je alle vrijheid enkele eilanden te ontdekken met je huurauto, en met behulp van de uitgebreide wandelgids maak je de mooiste wandelingen!

Lees meer ›

Inuit Trekking

21 januari 2021

Deze 10-daagse trektocht neemt je mee terug in de tijd. Je wandelt door de fascinerend mooie natuur van Oost Groenland en leert alles over het leven van de geïsoleerde inwoners en hun Inuit gebruiken.

Lees meer ›

Highlights & Hooglanden

21 januari 2021

Wandelreis langs highlights en hooglanden in een kleine groep. We combineren deze rondreis met enkele prachtige wandelingen, variërend van 20 minuten tot 5 uur.

Lees meer ›