Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Wandelen

IJsland Tours biedt tijdens de zomerperiode diverse wandelreizen naar IJsland aan, waarbij je kunt kiezen uit individuele wandelreizen IJsland of wandelreizen IJsland in groepsverband, waarbij je met een internationaal gezelschap reist.

Wandelreis Myths & Mountains

27 januari 2021

Oost-IJsland heeft een verborgen schat, genaamd Borgarfjörður Eystri. Deze volledig verzorgde wandelreis stuurt je dwars door het leefgebied van elven en schapen.

Lees meer ›

Laugavegur Groepswandelreis

24 januari 2021

Wandelreis met internationaal reisgezelschap over de bekendste wandelroute van IJsland, de Laugavegur van Landmannalaugar naar Thórsmörk.

Lees meer ›

Laugavegur Individueel

24 januari 2021

Tijdens deze wandelreis loop je in 6 of 7 dagen de bekendste wandelroute van IJsland. Er wordt dagelijks 5-7 uur gewandeld en overnacht in berghutten met stapelbedden.

Lees meer ›

Wonderen van Groenland

23 januari 2021

De 8-daagse reis Wonderen van Groenland is één van de meest complete groepsreizen, die je in een relatief korte reistijd, kunt maken.

Lees meer ›

Inuit Trekking

21 januari 2021

Deze 10-daagse trektocht neemt je mee terug in de tijd. Je wandelt door de fascinerend mooie natuur van Oost Groenland en leert alles over het leven van de geïsoleerde inwoners en hun Inuit gebruiken.

Lees meer ›

Unieke Oost Groenland Trek

19 januari 2021

Deze 12-daagse trekking door Oost Groenland is uniek omdat je één van de grootste gletsjers in de regio bezoekt en haast aan de voet ervan je kamp opzet. Get ready to be amazed!

Lees meer ›

Zuid Groenland Avontuur

16 januari 2021

Groepsreis Zuid Groenland. 15-daags avontuur door Zuid Groenland. Ideaal voor de avonturier die natuur in zijn puurste vorm wil aanschouwen.

Lees meer ›