Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Cruise

Cruise Noord Spitsbergen

23 januari 2021

Ontdek de arctische lente tijdens deze expeditiecruise Noord Spitsbergen. Bij deze cruise, op een zeilschip, staat het beleven van de prachtige natuur centraal.

Lees meer ›

Cruise Noordoost Groenland

22 januari 2021

Vanuit Akureyri in Noord-IJsland maak je je klaar voor een bijzonder avontuur. Met een expeditiecruiseschip, vaar je uit naar de Groenlandse Scoresby Sund, het grootste fjord systeem van de wereld!

Lees meer ›

Cruise Rond Spitsbergen

21 januari 2021

Er wordt gevaren langs indrukwekkende ijsmassa’s en door prachtige fjorden in de meest afgelegen en desolate, maar waanzinnig mooie gebieden van Spitsbergen.

Lees meer ›

Zeilcruise Scoresby Sund

21 januari 2021

Tijdens deze zeilcruise verplaatsen we ons met een prachtige tweemaster om tot de mooiste uithoeken van de Scoresby Sund door te dringen.

Lees meer ›

Cruise Rond Spitsbergen en Kvitøya

21 januari 2021

Vaar langs indrukwekkende ijsmassa’s en door prachtige fjorden tot het meest oostelijke eiland van Spitsbergen en maak grote kans om ijsberen en walrussen te zien!

Lees meer ›

Zeilcruise noord Spitsbergen

20 januari 2021

Deze expeditie zeilcruise geeft je de mogelijkheid om historische walvisresten, gletsjers, een verscheidenheid aan poolvogels, waaronder de kleine alk, en ijsberen te spotten.

Lees meer ›

Scoresby Sund cruise

18 januari 2021

Ga met ons mee op een avontuurlijke Arctische reis door de fjorden van Groenland. Je bezoekt gebieden waar zeehonden, walvissen en muskusossen leven.

Lees meer ›

Cruise Spitsbergen-Groenland

18 januari 2021

Een bijzondere cruise met start in Spitsbergen. Je vaart het Noorderlicht achterna via Noord-Oost Groenland naar eindbestemming Akureyri in IJsland.

Lees meer ›

Zeilcruise Rond Spitsbergen

17 januari 2021

Er wordt gevaren met het sfeervolle zeilschip Rembrandt van Rijn langs indrukwekkende ijsmassa’s en door prachtige fjorden in de meest mooie gebieden van Spitsbergen.

Lees meer ›