Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Busrondreis

Indrukwekkend IJsland

9 april 2021

Bij deze Nederlandstalige groepsreis komen alle aspecten van IJsland aan bod. Je rijdt met de bus door het verrassende binnenland en bezoekt indrukwekkende natuurgebieden.

Lees meer ›

100% IJsland

6 april 2021

Een prettige 14-daagse busrondreis in rustig tempo, waarbij onder leiding van een Nederlandstalige gids veel highlights van IJsland worden bezocht!

Lees meer ›

Het beste van IJsland

2 april 2021

Deze 9-daagse groepsrondreis met Nederlandssprekende reisleiding is ideaal voor wie veel wil zien, en goed verzorgd wil genieten van IJslands mooiste plekjes.

Lees meer ›

Noorderlicht Mini Tour

26 januari 2021

Groepsreis Zuid-IJsland: overdag bezoek je de bekendste highlights en ’s avonds leer je over het noorderlicht! Optioneel met gletsjerwandeling.

Lees meer ›

Hidden Powers & Aurora

25 januari 2021

Tijdens deze groepsreis, met 3 Engels-Nederlandstalige vertrekken, verblijf je in de ‘middle of nowhere’ waarbij kans op het spotten van het noorderlicht erg groot is!

Lees meer ›

Noorderlicht Ontdekking

24 januari 2021

Winter groepsreis West- en Zuid-IJsland inclusief begeleide excursies, waarbij we op zoek gaan naar de beste locaties om het noorderlicht te spotten.

Lees meer ›

Winter Rond IJsland

23 januari 2021

In de winter helemaal rond IJsland reizen, dat kan met deze internationale groepsreis! Ontdek met je ervaren gids en chauffeur alle mooie plekjes van de ringweg.

Lees meer ›

Het Beste van Zuid IJsland

23 januari 2021

Spectaculaire 6-daagse groepsreis IJsland met bezoek aan Landmannalaugar, de Westman Eilanden en de Sky Lagoon.

Lees meer ›

IJsland Cirkeltour

22 januari 2021

Bij deze groepsreis zie je de bekendste en mooiste plekjes rond IJsland, zoals het geisergebied, het ijsbergenmeer en het vulkanisch actieve Mývatn gebied.

Lees meer ›

Grand Tour IJsland

22 januari 2021

Groepsreis met Engelstalige reisleiding langs de bekendste plekjes van IJsland, maar ook naar de minder druk bezochte pareltjes in het oosten, noorden en op de Westfjorden.

Lees meer ›