Bel mij terug

Vul je naam en telefoonnummer in,
en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Meditatie- en yogareizen

Meditatie- en yogareizen passen uitstekend in ons reisaanbod. De meditatiereizen zijn Nederlandstalig en staan o.l.v. een Nederlandse Healing Arts therapeute. De yogareizen, die begeleid worden door een IJslandse yogini, zijn Engelstalig en bestaan uit een internationaal gezelschap.

De meditatiereizen bieden wij aan in samenwerking met Marion Mol-van Schagen, Healing Arts therapeute, die deze reizen ook begeleidt. Om deze reizen zo low-budget mogelijk te houden is het verblijf in hostels en guesthouses op basis van slaapzak-accommodatie. Je slaapt op 3- of 2-persoonskamers op indeling. Douche en toilet worden gedeeld en zijn op de gang. De maaltijden worden gezamelijk bereid.
>> In 2017 begeleidt Marion vooralsnog geen reizen.

De yogareizen staan o.l.v een IJslandse yogini: Eva Thorgeirsdóttir, die al sinds haar 15e yoga beoefent. Zij werkt als schrijver, journalist en project manager in IJsland en haalde na 10 jaar yoga in 2009 haar certificaat als yoga leraar. De yogalessen vinden plaats in Hveragerdi in Hotel Frost of Funi, dat in een geothermische omgeving ligt, met hete bronnen, waaruit stoom ontsnapt. Het hotel beschikt over hot pots (heetwater jacuzzis in de open lucht) een sauna en een 12m lang zwembad. Voor de liefhebbers kunnen er ook massages worden verzorgd. De yoga retreat reizen zijn op basis van een internationaal reisgezelschap, waarbij de voertaal Engels is.
>> Het aanbod voor 2017 is nog niet bekend.