Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Winterreizen

Verbergen

Northern Lights Comfort tour

29 januari 2021

Wat wil je nog meer: ’s avonds rijden op een echte ‘IJslander’ terwijl je het noorderlicht spot?! De tour heeft daarnaast een ‘luxe’ tintje door het hotelverblijf en een traditionele avond.

Lees meer ›

Riding under Northern Lights

28 januari 2021

Tijdens deze rijtour bezoek je Zuid-IJslands meest bijzondere highlights en hopen we dat je ’s avonds het geluk hebt om het majestueuze groene te zien dansen in de lucht.

Lees meer ›

Ontdek Oost Groenland

28 januari 2021

Tijdens de 3-daagse reis Ontdek Oost-Groenland verblijf je in Kulusuk of Tasiilaq, in Oost Groenland. Eeuwenoude tradities i.c.m. moderne excursies maken deze reis zeker tot een succes!

Lees meer ›

Ontdek West Groenland

28 januari 2021

Ilulissat in West Groenland is de populairste bestemming in West Groenland. De vrije dagen besteed je aan het maken van bijzondere excursies.

Lees meer ›

Tussen Kerst en Oudjaar

28 januari 2021

Een gezellige stedentrip naar Reykjavik tussen de feestdagen door, compleet met excursies Noorderlicht, het Zuidkustavontuur en de ‘Golden Circle’.

Lees meer ›

Kerst in Reykjavik

28 januari 2021

Kerstreis IJsland met verblijf in Reykjavik, in een hotel naar keuze. Tijdens deze 5-daagse stedentrip zijn 3 excursies inbegrepen.

Lees meer ›

Winter in West Groenland

28 januari 2021

Bezoek Ilulissat in de winter en ontdek de ruime keuze aan excursiemogelijkheden. Denk aan hondensledetochten en noorderlichttours!

Lees meer ›

Hondenslede avontuur

28 januari 2021

Een hondensledetocht is een fantastische ervaring. Je maakt in 3 dagen een tocht naar en van de Spitsbergen Expedition Lodge.

Lees meer ›

Groenland Aurorareis

27 januari 2021

Beleef het noorderlicht bij de poolcirkel in Groenland! 99% van alle Kangerlussuaq bezoekers hebben de afgelopen 10 jaar het noorderlicht kunnen zien.

Lees meer ›

Kerstreis Zuid IJsland

27 januari 2021

Verblijf tijdens Kerst in een sfeervol hotel in Zuid-IJsland. Verken overdag de mooie omgeving en geniet ’s avonds van de IJslandse kerstsfeer en cuisine.

Lees meer ›