Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Autoreizen

Reis op maat IJsland

26 maart 2021

IJsland Tours is de maatwerk expert en helpt je met het samenstellen van jouw droomvakantie IJsland.

Lees meer ›

IJsland Stopover Self Drive

30 januari 2021

Deze IJsland stopover self-drive brengt je langs geisers, gletsjers, vulkanen en watervallen, kortom naar alle hoogtepunten van Zuid-IJsland.

Lees meer ›

Kerstreis Zuid IJsland

27 januari 2021

Verblijf tijdens Kerst in een sfeervol hotel in Zuid-IJsland. Verken overdag de mooie omgeving en geniet ’s avonds van de IJslandse kerstsfeer en cuisine.

Lees meer ›

Vakantiewoning Zuid-IJsland

27 januari 2021

Complete reis inclusief vlucht, huurauto en verblijf in een comfortabele vakantiewoning met hotpot. Ideale locatie voor leuke uitstapjes in het Golden Circle gebied.

Lees meer ›

Kennismaking Highlands

26 januari 2021

Voor ervaren IJsland reizigers, of nieuwsgierige avonturiers is deze kennismaking met de ruige hooglanden van IJsland dé reis om te maken. Je rijdt er zelf naartoe met een stoere 4×4!

Lees meer ›

IJsland Korte Fly-Drive

26 januari 2021

Autoreis langs geisers, gletsjers, vulkanen en watervallen: alle hoogtepunten van Zuid-IJsland! Deze korte reis kan ook als stop-over geboekt worden.

Lees meer ›

Ontdek de Faroer

26 januari 2021

Een 5-daagse stedentrip inclusief een hotel naar keuze in Tórshavn én autohuur, zodat je al het moois van de ‘schapeneilanden’ zelf kunt ontdekken.

Lees meer ›

Faroer Winter Fly-Drive

26 januari 2021

Tijdens deze winterse Fly-Drive reis je per huurauto ontdek je op eigen tempo de ‘pareltjes’ van deze fascinerende eilandengroep.

Lees meer ›

Op zoek naar het Noorderlicht

25 januari 2021

Autoreis met 4-WD terreinwagen, inclusief 4 diners in je hotel in Zuid-IJsland. Perfecte locatie voor afwisselende dagtochtjes en om het noorderlicht te spotten.

Lees meer ›

IJsland Korte Fly-Drive

25 januari 2021

Bij deze korte IJsland Fly Drive bezoek je de hoogtepunten van Zuid-IJsland. Ook een bezoek aan de gezellige stad Reykjavík staat op het programma.

Lees meer ›