Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

IJsberen reizen

Een ijsbeer in zijn natuurlijke omgeving zien is een fantastische ervaring! Dit grootste, nog levende roofdier aan land, heeft een gewicht van ca. 600 kg en een lengte van bijna 3m, wanneer hij op z’n achterpoten staat. Spitsbergen is één van de weinige plekken op aarde waar je dit kunt meemaken.

Bij veel van de expeditiecruises Spitsbergen, maak je kans een ijsbeer tussen de ijsbergen te zien. Tijdens de IJsbeer Special en de Rond Spitsbergen cruises, maak je de meeste kans. Garanties dat je een ijsbeer zult zien kunnen er echter nooit worden gegeven, het blijft een dier en moeder natuur is altijd de baas!

Vertrekmaand


Reisduur


Cruise Rond Spitsbergen10 dagen

Er wordt gevaren langs indrukwekkende ijsmassa’s en door prachtige fjorden in de meest afgelegen en desolate, maar waanzinnig mooie gebieden van Spitsbergen. Lees verder ›

 

Onderwerpen

Legenda

Uitleg legenda iconen

Naast de snelle benodigde informatie die je graag in één oogopslag wilt vinden, zoals duur, periode en het niveau, laten wij in de vorm van icoontjes zien wat er inbegrepen is bij onze reizen. Onder data&prijzen vind je de uitgebreide beschrijving terug.

 vluchten
 autohuur
 accommodatie
 maaltijden
 reisgids en/of wegenkaart
 excursies/entrees volgens programma