Bel mij terug

Vul je naam en telefoonnummer in,
en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Fotografiereizen

Onze fotografiereizen IJsland worden begeleid door Nederlandse professionele fotografen. Zo bieden wij een aantal fotografiereizen aan in de herfst en winterperiode en een tweetal reizen in de zomerperiode.

Onze fotografen en samenwerkingspartners:
In februari/maart en oktober organiseren wij Noorderlicht fotografiereizen o.l.v. van Gerry van Roosmalen van One i-vision uit St. Oedenrode, waar we overdag de mooiste plekjes van de zuidkust bezoeken en ’s avonds op zoek gaan naar het Noorderlicht. Naast vakfotograaf is hij ook de auteur van het boek ‘Ode aan IJsland’.

Het Foto Avontuur wordt uitgevoerd door fotografen  Rien Welman en Suzanne van Koolwijk van Welmanstudio uit Schagen. Zij brengen je naar bijzondere  en vaak moeilijk bereikbare plekjes in de hooglanden van IJsland, waarbij het vervoer per stoere ISAK Landrovers is. In de zomer van 2017  nemen ze je mee op een bijzondere zomerreis naar de hooglanden van IJsland.

“Last, maar zeker not least” bieden wij reizen aan met fotograaf Peter Jochems van Fotoclass uit Oss. Fotoclass heeft een heel bijzondere insteek: al hun reizen zijn inclusief een fotocursus of workshop. Het thema is: leer fotograferen en laat zien wat je kunt tijdens de reis.

Voor al onze fotografiereizen geldt als voorwaarde, dat je in het bezit bent van een geavanceerde camera, die je handmatig kunt instellen. Er wordt tijdens deze reizen langere tijd op bepaalde lokaties gestopt om foto’s te nemen. Het is dus wel belangrijk dat deelnemers zichzelf langere tijd kunnen bezighouden met fotograferen, schilderen, schetsen etc. Voor vragen en contact met onze fotografen, zie de linkjes naar hun website. Meer informatie kun je ook op onze website terugvinden, klik hier voor Gerry, klik hier voor Rien en Suzanne en klik hier voor Peter.

Onze fotografiereizen

Hieronder tref je onze meest populaire fotografiereizen IJsland aan. Klik op de button onder de reizen om ons gehele reisaanbod te bekijken.

v.a. € 2398 bij 2 personen

Noorderlicht Fotoreis Herfst

9 dagen - Tijdens deze Nederlandstalige groepsreis IJsland o.l.v. een professioneel fotograaf, gaan we op zoek naar het fascinerende Noorderlicht. Een prive-gletsjerwandeling voor de groep is inbegrepen. Lees verder ›

v.a. € 2543 bij 2 personen

Noorderlicht Fotoreis Winter

9 dagen - Nederlandstalige reis met kleine groep (6-8 pers.) o.l.v. een professioneel fotograaf, op zoek naar het fascinerende Noorderlicht. Inclusief unieke prive-excursie naar een ijsgrot! Lees verder ›

v.a. € 2949 bij 2 personen

Foto Avontuur IJsland

13 dagen - Fotoreis o.l.v. 2 Nederlandstalige fotografen op zoek naar onherbergzame plekken met behulp van stoere ISAK voertuigen! Lees verder ›