Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Accommodaties

Wanneer je kiest voor een reis in groepsverband, dan is vroeg boeken een aanrader om teleurstelling te voorkomen. Circa 1½ tot 2 maanden voor vertrek worden de definitieve deelnemerslijsten bij de hotels ingediend, daarna is het moeilijk om nog bij te boeken. Groepsreizen zijn gebonden aan vaste vertrekdata, maar kunnen over het algemeen verlengd worden aan het begin of einde van de reis. Ons team assisteert je daar graag bij.

Accommodaties tijdens groepsreizen

IJsland - Accommodatie Geirland Tijdens een groepsreis staat vaak de vorm van verblijf al vast. Het aanbod varieert van slaapzak-budget accommodaties, waarin je verblijft in meerpersoonskamers in hostels of hutten, tot eenvoudige hotel/guesthouse-accommodaties. Bij deze laatste vorm van accommodatie verblijf je in je eigen kamer waarbij douche/toilet zich op de gang bevinden. Bij het merendeel van onze groepsreizen is het verblijf echter in eigen kamers met eigen douche/toilet. Dit is gelijk aan onze middenklasse.

Basic

Kies je voor basic dan verblijf je in hostels in (eigen) kamers zonder faciliteiten. Er zijn geen opgemaakte bedden aanwezig en je neemt je eigen slaapzak mee. Bij deze accommodatie-klasse zijn er geen maaltijden inbegrepen.

Budgetklasse

Bij groepsreizen in de budgetklasse verblijf je in hostels, pensions en B&B’s in kamers, waarbij douche en toilet op de gang zijn en gedeeld moeten worden met andere gasten. In budgetklasse accommodaties zijn de bedden voor je opgemaakt en is het ontbijt inbegrepen.

Middenklasse

Middenklasse is de populairste en meest gebruikte accommodatieklasse. Je verblijf in hotels en B&B’s in kamers met eigen douche en toilet op de kamer en het ontbijt inbegrepen.