Bel mij terug

Vul je telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Autohuur en Camperhuur

Voor wie optimaal van z’n bewegingsvrijheid wil genieten, is zelf een voertuig huren het beste idee! Kies uit het huren van een camper en ervaar tijdens een vakantie de luxe van vrijheid, avontuur en het comfort dat je met je meeneemt. Kies zelf je route en je tempo terwijl je bed met je meereist. Liever een bed in een hotel, inclusief ontbijt? Kies dan voor één van onze rondreizen inclusief autohuur. 

Het wegennet in IJsland bestaat uit een ringweg rond het eiland met een lengte van ca. 1340 km, B-wegen (deels gravelwegen) en diverse hooglandenroutes. De ringweg is grotendeels geasfalteerd en geschikt voor alle categorieën auto’s en campers. Wanneer je het hele rondje rijdt, bedraagt de afstand (inclusief bezoeken aan de belangrijkste bezienswaardigheden) ca. 2200 km bij een 8-daagse reis, oplopend tot 3500-4000 km bij een reis van 15 dagen of meer.

 

Het camperaanbod van IJsland Tours is zeer gevarieerd. Naast de economische en kleinere campervan zijn er ook grotere campers, zoals de Fiat Ducato, die plaats biedt aan 2 tot 6 personen. Wanneer je graag de hooglandenroutes wilt bezoeken zijn er de Dodge of Ford 4WD campers. Wij hebben een samenwerkingsverband met meerdere camperverhuurders (A, B, C) in IJsland. Mocht de gekozen camper niet beschikbaar zijn, dan zullen wij een alternatief aanbieden, zij het tegen afwijkende prijzen en voorwaarden.

 

N.B. Bij auto- en camperhuur kunnen wij wel de categorie garanderen, maar niet het merk en type van het voertuig.