Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Slotvragen verzekeringen

Voor het afsluiten van de door u gewenste verzekeringen voor uw reis, werken wij samen met a.s.r.. Wij werken volgens de regels die voortvloeien uit de IDD (Insurance Directive Distribution), een Europese richtlijn voor verzekeringsdistributie.

Om uw gewenste verzekeringen af te kunnen sluiten is het daarom noodzakelijk dat wij uw antwoorden op onderstaande zogenaamde ‘slotvragen’ ontvangen. Deze ‘slotvragen’ stellen de verzekeringsmaatschappijen verplicht, om risico’s op misbruik en fraude te beheersen. Na (digitale) ontvangst van uw ingevulde formulier vragen wij de gewenste verzekeringen voor u aan bij a.s.r..

De polisvoorwaarden en verzekeringskaarten van de verschillende verzekeringen kunt u via de volgende linkjes bekijken. Wij zullen u deze met de schriftelijke bevestiging/factuur van de reis toesturen.
Voorwaarden Auto Casco Schadeverzekering
Verzekeringskaart Auto Casco Schadeverzekering
Voorwaarden voor de kortlopende annuleringsverzekering
Verzekeringskaart kortlopende annuleringsverzekering
Voorwaarden kortlopende reisverzekering
Verzekeringskaart kortlopende reisverzekering

Vragen met een * zijn verplicht.

Slotvragen:

Slotvragen verzekeringen
Bent u, of is een van de personen die u wilt meeverzekeren, in de afgelopen 8 jaar betrokken (geweest) bij verzekeringsfraude of opzettelijke misleiding van een financiële instelling? Let op! Als u deze vraag niet naar waarheid beantwoordt, kan dit betekenen dat uw recht op uitkering wordt beperkt of zelfs vervalt.
Ik verklaar:
Gaat u akkoord met de slotverklaring?