Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Reisverzekering

Reisverzekering

Iedereen die op vakantie gaat wil eigenlijk maar één ding: honderd procent vakantieplezier. Dat kan met de reisverzekering van a.s.r.. Een verzekering op maat, waarbij je bij pech, ongeval of calamiteit altijd kunt rekenen op snelle, professionele hulp van a.s.r. Hulplijn, wereldwijd.

De comfortdekking Europa vormt het uitgangspunt van de verzekering en omvat de onderdelen: Personenhulpverlening, Bagage, Geneeskundige kosten en Ongevallen. Let op: op bagage geldt een eigen risico van € 50 per gebeurtenis.
Natuurlijk kan je de comfortdekking verder uitbreiden met zaken die voor jou ook belangrijk zijn. Je betaalt uiteraard alleen voor de uitbreiding die je kiest. De reisverzekering kent de volgende uitbreidingen: rechtsbijstand, geld, hulp & huur vervoermiddel, skiën en snowboarden, extra sportuitrusting.

Wil je de meest complete reisverzekering? Kies dan voor de Optimaal dekking. a.s.r. heeft een uitgebreidere verzekering genaamd Optimaal. Met de Optimaal dekking zijn bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand standaard meeverzekerd. Bovendien vergoeden zij voor je bagage tot twee jaar oud de nieuwwaarde zonder eigen risico.

Premie: De premie voor een reisverzekering Europa inclusief personenhulp, geneeskundige kosten, bagage en een ongevallenverzekering bedraagt € 1,92 per dag. De poliskosten zijn € 4,25 eenmalig. Voor bagage geldt een eigen risico van € 50 per gebeurtenis. Wanneer je tegelijkertijd zowel een annulerings- als een reisverzekering afsluit, betaal je slechts 1 x de poliskosten (€ 4,25). Voor meer informatie en voorwaarden van de kortlopende reisverzekering: klik hier.

Let op, geneeskundige kosten buitenland i.c.m. zorgverzekering: De dekking geneeskundige kosten in het buitenland is een aanvullende dekking op de verplichte Nederlandse Basis Zorgverzekering. Met ingang van 1 januari 2015 kan het zijn dat jouw zorgverzekering de geneeskundige kosten in het buitenland niet meer standaard in de basis verzekering heeft zitten. Het is dus noodzakelijk dit te controleren voordat je op reis gaat.

Verzekerden woonachtig in België of Duitsland: In de voorwaarden van de verzekeringen staat dat de verzekerde een vaste woonplaats in Nederland moet hebben. Als je daar niet aan voldoet zijn er afwijkende voorwaarden van toepassing. Klik op de volgende link om de Kortlopende Reisverzekering Clausule Grensbewoners te bekijken. Ben je woonachtig buiten Nederland, België, Duitsland? Dan kunnen wij geen verzekering voor je afsluiten. Raadpleeg je eigen verzekeraar.