Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 13.00 (maart t/m mei)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

12-23 dagen

Reis op maat IJsland

26 maart 2021

IJsland Tours is de maatwerk expert en helpt je met het samenstellen van jouw droomvakantie IJsland.

Lees meer ›

Grand Tour IJsland

22 januari 2021

Groepsreis met Engelstalige reisleiding langs de bekendste plekjes van IJsland, maar ook naar de minder druk bezochte pareltjes in het oosten, noorden en op de Westfjorden.

Lees meer ›

Unieke Oost Groenland Trek

19 januari 2021

Deze 12-daagse trekking door Oost Groenland is uniek omdat je één van de grootste gletsjers in de regio bezoekt en haast aan de voet ervan je kamp opzet. Get ready to be amazed!

Lees meer ›

IJsland Rust en Ruimte

19 januari 2021

Tijdens deze unieke autoreis neem je de tijd om de schoonheid van de ongerepte natuur en de flora en fauna van Oost- en Noord-IJsland in alle rust te ervaren.

Lees meer ›

Faroer Fly-Drive Plus

19 januari 2021

Rondreis per huurauto langs de mooiste plekjes van de Færøer, waaronder het zuidelijkste eiland Suduroy met steile kliffen en prachtige basaltformaties.

Lees meer ›

Buitengewoon IJsland

19 januari 2021

Deze reis heet niet voor niets buitengewoon: het doel van deze reis zijn Kerlingarfjöll en de Westfjorden. Twee gebieden waar de ‘massa’ niet te vinden is!

Lees meer ›

IJsland & Oost-Groenland

18 januari 2021

De IJsland Rond autoreis is onze bestseller sinds jaar en dag. Je bezoekt alle hoogtepunten rond de ringweg van IJsland én in 3 dagen tijd die van Oost Groenland.

Lees meer ›

Scoresby Sund cruise

18 januari 2021

Ga met ons mee op een avontuurlijke Arctische reis door de fjorden van Groenland. Je bezoekt gebieden waar zeehonden, walvissen en muskusossen leven.

Lees meer ›

Diskobaai Droomreis

18 januari 2021

Tijdens de Diskobaai Droomreis Groenland zie je ijsbergen in alle kleuren en vormen. Hoogtepunt: het 2-daags verblijf in het Eqi ijskamp met uitzicht op gletsjer Eqip Sermia.

Lees meer ›

IJsland Anders

18 januari 2021

Bij de IJsland Anders autoreis leg je een deel van de route met een 4-WD terreinwagen af. De combinatie personenauto en terreinwagen maakt deze reis uniek.

Lees meer ›