Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

6-11 dagen

Indrukwekkend IJsland

9 april 2021

Bij deze Nederlandstalige groepsreis komen alle aspecten van IJsland aan bod. Je rijdt met de bus door het verrassende binnenland en bezoekt indrukwekkende natuurgebieden.

Lees meer ›

Het beste van IJsland

2 april 2021

Deze 9-daagse groepsrondreis met Nederlandssprekende reisleiding is ideaal voor wie veel wil zien, en goed verzorgd wil genieten van IJslands mooiste plekjes.

Lees meer ›

Reis op maat IJsland

26 maart 2021

IJsland Tours is de maatwerk expert en helpt je met het samenstellen van jouw droomvakantie IJsland.

Lees meer ›

Northern Exposure Rijtour

28 januari 2021

Bezoek de wonderen rondom het meer van Mývatn en Europa’s krachtigste waterval, de Dettifoss. Deze tour is door de Sunday Times genoemd in de top 10 beste rijtours ter wereld!

Lees meer ›

Breath of the Highlands rijtour

28 januari 2021

Deze uitdagende rijtour voert door het ongerepte landschap van noord IJsland. Mooie rijdagen gecombineerd met het comfortabele verblijf in vakantiehuisjes.

Lees meer ›

Gullfoss & Geysir rijtour

28 januari 2021

Tijdens deze populaire 5-daagse Gullfoss & Geysir rijtour worden highlights van het zuiden, Gullfoss & Geysir in het zonnetje gezet. Het Nationaal Park Thingvellir wordt ook bezocht.

Lees meer ›

Op zoek naar het Noorderlicht

25 januari 2021

Autoreis met 4-WD terreinwagen, inclusief 4 diners in je hotel in Zuid-IJsland. Perfecte locatie voor afwisselende dagtochtjes en om het noorderlicht te spotten.

Lees meer ›

IJsland Korte Fly-Drive

25 januari 2021

Bij deze korte IJsland Fly Drive bezoek je de hoogtepunten van Zuid-IJsland. Ook een bezoek aan de gezellige stad Reykjavík staat op het programma.

Lees meer ›

Hidden Powers & Aurora

25 januari 2021

Tijdens deze groepsreis, met 3 Engels-Nederlandstalige vertrekken, verblijf je in de ‘middle of nowhere’ waarbij kans op het spotten van het noorderlicht erg groot is!

Lees meer ›

Myvatn Marathon IJsland

25 januari 2021

Op 29 mei 2021 vindt de jaarlijkse Marathon van Mývatn in Noord-IJsland plaats; een gemoedelijk hardloopevenement in een spectaculaire omgeving!  

Lees meer ›