Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Startpakket USA

Onze partner Icelandair heeft IJsland uiteraard als thuisbasis. Maar hun USA bestemmingen blijven alsmaar groeien. Boek nu je stopover IJsland met je bestemming USA naar keuze. Bij dit pakket is één overnachting in Reykjavik toegevoegd aan je vlucht, evenals de benodigde luchthaventransfers. Haal het maximale uit je stopover IJsland en laat ons jouw stedentrip of autoreis samenstellen!

Uitgebreid dagprogramma

Klik op een dag om het dagprogramma te bekijken.

Startpakket USA

Een auto op een gravelweg in IJsland met op de achtergrond de Reykjanes vuurtoren in de wolken.Kies je Amerikaanse bestemming en je verblijfsduur op IJsland en wij helpen je het ultieme stopover pakket samen te stellen. Of je nu de stad Reykjavik wilt ontdekken of liever de huurauto pakt en een rondreis gaat maken. Alles is mogelijk! De stopover kan geboekt worden met een verblijf op IJsland van maximaal 7 dagen. Wij zijn geen Amerika specialist, je (rond)reis kunnen wij niet verzorgen. We kunnen wel zorgen voor autohuur, verblijf
(1 nacht) nabij de luchthaven van aankomst of een volledig verblijf in New York City. Bij dit pakket is je vlucht naar IJsland en naar Amerika inbegrepen op retourbasis. Tevens inclusief: je 1e of laatste overnachting in Reykjavik naar keuze en luchthaventransfers.