Bel mij terug

Vul je telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Reykjavik Deluxe

Tijdens deze stedentrip naar Reykjavik verblijf je 5 dagen (4 nachten) in de gezellige hoofdstad Reykjavík. Er zijn meerdere populaire luxe excursies inbegrepen, 1 dag is ter vrije besteding. Je vliegt met Icelandair en het vertrek is dagelijks mogelijk.

Je kunt kiezen uit een verblijf in twee typen accommodatie: Je verblijft in een comfortklasse hotel in Reykjavik op basis van een standaard kamer of je verblijft in de comfort plusklasse in een luxere kamer/accommodatie, het ontbijt is inbegrepen.

Ook bij ons te boeken:
Reykjavík Compleet: citytrip Reykjavík incl. vlucht, hotel en excursies

Uitgebreid dagprogramma

Klik op een dag om het dagprogramma te bekijken.

Dag 1

Aankomstdag

IJsland - Aurora Borealis5

Vlucht Amsterdam – Keflavik met Icelandair, vertrek 14.00/13.00 uur, aankomst 15.10 uur (zomertijd/wintertijd). De taxitransfer brengt je naar je hotel in of nabij het centrum van Reykjavik.

‘s Avonds loop je naar de haven voor een boottocht op zoek naar het Noorderlicht. Je vaart weg van de stadslichten om de meeste kans te maken. De tour duurt ca. 2 tot 3 uur.

*Vanaf 16 april wordt de Noorderlichttour niet meer uitgevoerd.Dag 2

Badderen in de Blue Lagoon

IJsland - Blue Lagoon1Vandaag word je bij je hotel opgehaald voor een bezoek aan de Blue Lagoon (tijdstip in overleg). Het vervoer per taxi en de entree zijn inclusief. De totale duur van de excursie incl. vervoer is circa 4 uur (voor langer verblijf geldt een taxi-toeslag). De entree wordt geboekt op basis van ‘Premium’, hierbij is inbegrepen:

Entree tot het bad, Silica moddermasker, gebruik van een handdoek, 1e drankje naar keuze, algenmasker, gebruik van een badjas, slippers, reservering in restaurant LAVA incl. een glas bubbels (enkel bij diner).Dag 3

Golden Circle jeeptour

Vandaag maak je een avontuurlijke Golden Circle Jeep excursie. Na het bezoeken van de drie highlights die de Golden Circle maken staart er in de middag is een rit over de hooglandenroute Kjölur op de planning. De bestemming is de gletsjer Langjökull waar een sneeuwscootertocht van 1 uur gemaakt wordt (2 personen per scooter).

Het Golden Circle gebied bestaat uit het Nationaal Park Thingvellir, de ‘gouden’ waterval Gullfoss en het heetwaterbronnengebied van Geysir. De Kjölur-route is een van de drie belangrijkste bergwegen die dwars door het desolate binnenland van IJsland voert. In de winter is deze route alleen begaanbaar voor superjeeps met ontheffing, een ultieme ervaring dus!

 Dag 4

Dag ter vrije besteding

 

Dag ter vrije besteding in Reykjavik of voor het maken van een extra excursie of het verkennen van de compacte en zeer gezellige stad zelf.

Leuk om deze dag te doen:
EXC80 Reykjavík walvistour
EXC35 Into the Glacier & more
EXC39 Midwinter Warmth rijtour
OV Aurora Reykjavik
EXC46 Silfra snorkeltour
EXC52 Lava Heli-tour
EXC8 Zuidkustavontuur
EXC97 Sails, Lights & Winter Nights


Dag 5

Vertrekdag

De reis is ten einde. In de vroege ochtend vlieg je terug vanaf de luchthaven Keflavik naar Amsterdam, vertrek 07.40/07.50 uur, aankomst 12.40/11.50 uur (zomertijd/wintertijd).

De taxitransfer brengt je naar de luchthaven in aansluiting op de geboekte vlucht.