Bel mij terug

Vul je naam en telefoonnummer in,
en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Reykjavik Compleet Comfort

Tijdens deze stedentrip naar Reykjavik verblijf je 5 dagen/4 nachten in het gezellige Reykjavík. Er zijn 3 populaire excursies per bus inbegrepen, 1 dag is ter vrije besteding. Je vliegt met Icelandair, vertrek is dagelijks mogelijk. Je verblijft in één van de betere hotels in Reykjavik naar keuze op basis van een standaard kamer (deluxe kamers en suites kunnen op aanvraag geboekt worden), het ontbijt is inbegrepen.

Ook bij ons te boeken:
Reykjavík Budget: citytrip Reykjavík incl. vlucht en hostel of eenvoudig hotel
Reykjavík Compleet: citytrip Reykjavík incl. vlucht, hotel en excursies

Uitgebreid dagprogramma

Klik op een dag om het dagprogramma te bekijken.

Dag 1

Aankomstdag

IJsland - Aurora Borealis5

Vlucht Amsterdam – Keflavik met Icelandair, vertrek 14.00/13.20 uur, aankomst 15.10/15.30 uur (zomertijd/wintertijd). De transfer vanaf de luchthaven naar Reykjavik kun je vooraf bijboeken.

Als ‘opwarmer’ voor de Noorderlichttour van de volgende avond, kun je deze avond alvast een bezoek brengen aan het Aurora Reykjavik Northern Lights Center. In dit museum kun je alle seizoenen, 7 dagen per week van 09:00-21:00 uur, het Noorderlicht spotten!

Leuk om deze dag te doen:
RT Flybus transfers IJsland
OV Aurora Reykjavik
Blue Lagoon incl. vervoer


Dag 2

Golden Circle en Noorderlicht

IJsland - Strokkur4Vandaag maak je de Golden Circle-excursie per bus naar het geisergebied met de actieve bron Strokkur, die het water “ophoest” tot een hoogte van 20 meter, de ‘gouden’ waterval Gullfoss en het nationale park Thingvellir.

In de avond staat een noorderlicht bustour* op het programma. Je wordt bij je hotel in Reykjavík opgehaald, de tour duurt ca. 3 uur (Mocht de excursie niet door kunnen gaan wegens slechte weersomstandigheden, dan mag je de volgende avond mee).

* Vanaf 16 april wordt de noorderlicht bustour niet langer uitgevoerd en is deze niet meer inbegrepen in de reissom.Dag 3

Dag ter vrije besteding

IJsland - Blue Lagoon

Dag ter vrije besteding in Reykjavik of voor het maken van een extra excursie.

Kies bijvoorbeeld voor een walvisexcursie vanuit Reykjavik, ga heerlijk baden in de ‘Blue Lagoon’ (vooraf boeken) of bezoek bijvoorbeeld de indrukwekkende ijstunnel in het district Borgarfjordur. Keuze genoeg!

Leuk om deze dag te doen:
EXC80 Reykjavík walvistour
EXC35 Into the Glacier & more
EXC100 Fietstour Reykjavík
EXC2 Stadstour Reykjavík
EXC40 Lava Paardrijtour


Dag 4

Dagexcursie langs de mooie zuidkust

Vandaag word je opgehaald voor een waanzinnig mooie tocht langs de IJslandse zuidkust. Naast het bezoek aan de Seljalandsfoss en de Skógafoss watervallen bezoek je ook IJslands meest zuid gelegen plaats Vik. Deze plaats is omringd door kliffen, thuisbasis voor een bloeiende vogelwereld. Onderweg geniet je van mooie uitzichten op gletsjers, zwarte zandstranden en imposante gebergten.Dag 5

Vertrekdag

De reis is ten einde. In de vroege ochtend vlieg je terug vanaf de luchthaven Keflavik naar Amsterdam, vertrek 07.40/07.50 uur, aankomst 12.40/11.50 uur (zomertijd/wintertijd).

Indien je ervoor kiest op de heenreis een transfer via de Blue Lagoon te boeken, is het mogelijk een enkele reis transfer naar de luchthaven te boeken.

Leuk om deze dag te doen:
OW Flybus transfer IJsland