Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Reis op maat IJsland

*** Vanwege de beperkte beschikbaarheid zijn reizen naar IJsland enkel op aanvraag te boeken. Neem contact op met ons team om je wensen te bespreken: [email protected]  |  030-230 8010 ***

Er is veel aanbod qua reizen te vinden, maar soms ben je op zoek naar nèt die andere route of insteek en kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Al onze autoreizen zijn op maat aan te passen en samen te stellen, zo hoef je dus niet eindeloos op zoek te gaan in dat bos, maar kun je direct je wensen aan ons doorsturen.

Weet jij al wat je (ongeveer) wilt zien maar kan je dé reis niet vinden in al die verschillende routes die online te vinden zijn? Je bent bij ons aan het goede adres. IJsland Tours is de maatwerk expert! Je kunt bij ons en met ons héél eenvoudig jouw droomreis samenstellen.

Heb je hulp of advies nodig? Ons team staat voor je klaar! Bel, mail of chat met ons en wij helpen je verder!

Uitgebreid dagprogramma

Klik op een dag om het dagprogramma te bekijken.

Volledig ontzorgen

Van (luxe) accommodatie tot (privé) excursies, volledig verzorgde diners en pick up service bij je hotel, alles kan vooraf geregeld worden zodat je zelf nergens naar om hoeft te kijken. Volledig ontzorgen, noemen we dat.

Stel je route samen en stuur deze direct door naar ons team om jouw droomreis te realiseren! Ga snel aan de slag met onze reis op maat tool.

Omdat wij ons reisaanbod van binnen en buiten kennen, kan het zijn dat er een reis is die grotendeels lijkt op wat je zoekt, wij zullen deze reis gebruiken als basis en breiden deze samen met jou verder uit.

Hulp of advies nodig? Bel, mail of chat met ons team!Pakketreis

Wat is een pakketreis? Er is sprake van een pakketreis als er een combinatie is van verschillende reisonderdelen die in één pakket bij een verkoper zijn geboekt. Het gaat dan om vervoer (vliegticket of anders), accommodatie, autohuur of een andere toeristische dienst.

Er zijn voordelen aan het boeken van een pakketreis bij ons als reisorganisatie. Voornamelijk dat dus al je elementen van de reis ondergebracht zijn bij één organisatie die fungeert als contactpersoon en verantwoordelijk is voor deze elementen. In geval van noodsituaties, bijzondere gebeurtenissen of onduidelijkheden zijn wij je aanspreekpunt.

Meer informatie hierover vind je op onze maatwerk pagina.IJslandse Luxe

Met luxe wordt vaak gedacht aan 5* luxe die je op heel veel plekken in de wereld gemakkelijk kunt krijgen. Denk aan super de luxe hotels met alle faciliteiten die je kunt verzinnen: zwembaden, sauna’s, roomservice en nog meer. Dit is er niet op IJsland, althans: niet in deze mate.

Dit betekent niet dat luxe niet bestaat! Als jij weet wat je kunt verwachten, dan wordt jouw luxe reis een droomreis!

Hoewel IJsland dus niet bij uitstek de beste bestemming is voor een ècht luxe vakantie, kunnen we de reis natuurlijk wel enorm upgraden en er een zo luxe mogelijke ervaring van maken!

Meer informatie hierover vind je op onze maatwerk pagina