Bel mij terug

Vul je naam en telefoonnummer in,
en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Reisverslagen

Verslagen van onze reizen en expedities naar het Arctisch gebied

Reisverslag Winter van West tot Oost

1 maart 2018

Een bijzondere winter groepsreis IJsland, waarbij je alle highlights van West tot Oost zult zien! Natuurlijk bezoeken we de bekendste plekken in het Golden Circle gebied: de beroemde waterval Gullfoss, de geiser ‘Strokkur’ en het Nationaal Park Thingvellir.

Lees meer ›

Reisverslag Astrid- Korte Fly Drive

21 december 2017

Op 2 november vertrekken Astrid van IJsland Tours en Hanneke, reisadviseur, vanaf Schiphol prima op tijd, met Icelandair naar luchthaven Keflavik op IJsland. We zijn er helemaal klaar voor, wij hebben ons goed ingelezen in de dag-tot-dag beschrijving en de Dominicus reisgids. Wat een gaaf avontuur om samen naar IJsland te gaan. Hanneke voor haar […]

Lees meer ›

Reisverslag Winters West en Noord

21 oktober 2017

Collega Shanne heeft de autoreis ‘Winters West en Noord’ eind september/begin oktober 2017 gemaakt.. Lees hier haar reisverslag!

Lees meer ›

Reisverslag Anneke -IJsland Classic Compact 4WD

1 september 2016

Van 19 tot 26 augustus ben ik met een groepje van 6 personen (familie en vrienden) naar IJsland geweest. Omdat iedereen al een keer op IJsland was geweest hebben we gekozen voor een reis door de hooglanden, de verkorte versie van 8 dagen/7 nachten.

Lees meer ›

Reisverslag Saskia Moll – Travel Counsellors

24 augustus 2016

De reis was geweldig!! En een prachtig land. We zijn 2 weken van 8.00 tot 19.00u (of later) op pad geweest om alles eruit te halen. Super bedankt voor de organisatie.

Lees meer ›

Reisverslag Færøer – april 2016

24 mei 2016

In april 2016 heb ik de Færøer eilandengroep, of zoals de lokalen het noemen: Føroyar, met eigen ogen mogen bewonderen. Deze vrij onbekende eilandengroep, gelegen in de noordelijke Atlantische Oceaan in de driehoek Schotland-Noorwegen-IJsland is écht een must-see!

Lees meer ›

Land van IJs en Vuur

13 december 2014

Reisverslag Anneke – december 2014. IJsland, land van IJs en Vuur. Het lijkt misschien een erg populaire manier om IJsland te omschrijven, maar deze winter bleek de de beschrijving weer 100% waar te zijn.

Lees meer ›

Reisverslag Faroer – mei 2014

21 mei 2014

Begin mei woonde ik een workshop in Tórshavn bij, georganiseerd door de Visit Faroe Islands Tourist Board. Voorafgaand aan deze bijeenkomst heb ik een aantal wat minder bekende, noordelijke eilanden bezocht.

Lees meer ›

Reisverslag IJsland Astrid – juni 2013

31 juli 2013

We zijn al een paar weken terug van onze schitterende reis naar IJsland. Op 10 juni vertrekken we prima op tijd, met Icelandair van Amsterdam naar Keflavik. Het ophalen van de auto is snel gebeurd en onze reis kan beginnen!
Eenmaal buiten komt de regen met bakken uit de lucht: Welkom in IJsland!

Lees meer ›

Reisverslag Groenland – Disko Baai – juni 2013

14 juli 2013

6 juli j.l. zijn wij teruggekomen van een indrukwekkende reis naar West-Groenland, waar we heel veel ijs hebben gezien. Het ijs smelt echter in rap rempo, dus we waren blij dat we deze reis nu gemaakt hebben.

Lees meer ›