Bel mij terug

Vul je telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Reisverslagen

Verslagen van onze reizen en expedities naar het Arctisch gebied

Reisverslag Linde – Zuid Groenland Avontuur

20 November 2018

Linde’s reisverslag van de schitterende reis Zuid Groeland Avontuur

Lees meer ›

Reisverslag Astrid – Færøer 2018

29 June 2018

26 april De jaarlijkse Visit Faroe Islands beurs begint vandaag. Ik ben namens IJsland Tours dit jaar de ‘gelukkige’ om deze beurs te gaan bezoeken om onze suppliers weer eens live te zien en te spreken en me te laten informeren over alle nieuwe ontwikkelingen op deze bijzondere eilandengroep in de noordelijke Atlantische Oceaan. Om […]

Lees meer ›

Reisverslag Linde – Fotoreis winter

30 May 2018

Onze collega Linde is in het voorjaar van 2018 mee geweest op de Noorderlicht fotoreis winter, lees hier haar reisverslag!

Lees meer ›

Reisverslag Winter van West tot Oost

1 March 2018

Een bijzondere winter groepsreis IJsland, waarbij je alle highlights van West tot Oost zult zien! Natuurlijk bezoeken we de bekendste plekken in het Golden Circle gebied: de beroemde waterval Gullfoss, de geiser ‘Strokkur’ en het Nationaal Park Thingvellir.

Lees meer ›

Reisverslag Astrid- Korte Fly Drive

21 December 2017

Op 2 november vertrekken Astrid van IJsland Tours en Hanneke, reisadviseur, vanaf Schiphol prima op tijd, met Icelandair naar luchthaven Keflavik op IJsland. We zijn er helemaal klaar voor, wij hebben ons goed ingelezen in de dag-tot-dag beschrijving en de Dominicus reisgids. Wat een gaaf avontuur om samen naar IJsland te gaan. Hanneke voor haar […]

Lees meer ›

Reisverslag Winters West en Noord

21 October 2017

Collega Shanne heeft de autoreis ‘Winters West en Noord’ eind september/begin oktober 2017 gemaakt.. Lees hier haar reisverslag!

Lees meer ›

Reisverslag Anneke -IJsland Classic Compact 4WD

1 September 2016

Van 19 tot 26 augustus ben ik met een groepje van 6 personen (familie en vrienden) naar IJsland geweest. Omdat iedereen al een keer op IJsland was geweest hebben we gekozen voor een reis door de hooglanden, de verkorte versie van 8 dagen/7 nachten.

Lees meer ›

Reisverslag Saskia Moll – Travel Counsellors

24 August 2016

De reis was geweldig!! En een prachtig land. We zijn 2 weken van 8.00 tot 19.00u (of later) op pad geweest om alles eruit te halen. Super bedankt voor de organisatie.

Lees meer ›

Reisverslag Færøer – april 2016

24 May 2016

In april 2016 heb ik de Færøer eilandengroep, of zoals de lokalen het noemen: Føroyar, met eigen ogen mogen bewonderen. Deze vrij onbekende eilandengroep, gelegen in de noordelijke Atlantische Oceaan in de driehoek Schotland-Noorwegen-IJsland is écht een must-see!

Lees meer ›

Land van IJs en Vuur

13 December 2014

Reisverslag Anneke – december 2014. IJsland, land van IJs en Vuur. Het lijkt misschien een erg populaire manier om IJsland te omschrijven, maar deze winter bleek de de beschrijving weer 100% waar te zijn.

Lees meer ›