Bel mij terug

Vul je naam en telefoonnummer in,
en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Nieuwsberichten

Op deze pagina vind je een overzicht van onze blog- en nieuwsberichten.

Fotoworkshops 2018

6 november 2017

In het voorjaar van 2018 organiseren wij voor onze reizigers fotoworkshops van één dag, met als thema natuur- en landschapsfotografie. Een perfecte voorbereiding op je reis naar IJsland! De cursus bieden we je aan tegen een sterk gereduceerd tarief, wees er snel bij!

Lees meer ›

€ 50 tot € 90 korting pp!

7 juli 2017

Profiteer van een leuke aanbieding van Icelandair! Wij geven tijdelijk extra voordeel op geselecteerde citytrips, autoreizen en groepsreizen uit ons winter reisaanbod!

Lees meer ›

The Icelandic Pledge

20 juni 2017

Op initiatief van het IJslands Verkeersburo nodigen we je graag uit de IJslandse eed te zweren, met als doel zoveel mogelijk IJslandbezoekers bewust te maken van de schitterende maar o zo kwetsbare natuur!
Doe je mee? >> Take the Icelandic Pledge <<

Lees meer ›

Nieuw: Hightech Lavacentre Zuid IJsland

5 april 2017

Lonely Planet heeft het Lava Centre al uitgeroepen tot de #2 meest spectaculaire nieuwe ‘attractie’ voor toeristen in 2017. Dat belooft wat!

Lees meer ›

Kado: Noorderlicht

18 januari 2017

Bekijk hier een mooie opname van het Noorderlicht, dat afgelopen oudjaarsavond op een bijzondere manier gefilmd is vanuit een vliegtuig op weg naar IJsland! Wil je zelf ook het Noorderlicht zien?

Lees meer ›

IJsland Tours op de Vakantiebeurs

10 december 2016

Ook in 2017 kun je ons weer op de Amsterdamse en Utrechtse vakantiebeurzen vinden. Maak op één van deze beurzen kennis met IJsland Tours, de medewerkers en onze bijzondere bestemmingen.

Lees meer ›

Jubileumkado: gratis Noorderlichtervaring

8 november 2016

Kado voor onze reizigers: Boek bij IJsland Tours een pakketreis IJsland met vertrek in 2017 en ontvang gratis entree tot het Aurora Reykjavik Northern Lights Center.

Lees meer ›

Fotoworkshops 2017

27 oktober 2016

Wegens succes nu 3e datum toegevoegd! In april en mei 2017 organiseren wij voor onze reizigers fotoworkshops van één dag, met als thema natuur- en landschapsfotografie. Een perfecte voorbereiding op je reis naar IJsland! De cursus bieden we je aan tegen een sterk gereduceerd tarief, wees er snel bij!

Lees meer ›

Bladerbrochure 2017-2018

26 oktober 2016

Inmiddels staat onze bladerbrochure op de website (zie hieronder) en komt de papieren versie er z.s.m. aan. Wij kunnen niet wachten!

Lees meer ›

Ons team bezoekt IJsland

26 september 2016

In het eerste weekend van oktober zijn wij met ons voltallige team in IJsland geweest en hebben onder andere Landmannalaugar bezocht. Onze nieuwe collega Moyra de Heer heeft aansluitend ook één van de groepsreizen uit ons aanbod ‘getest’. Binnenkort brengt Moyra verslag uit van haar eerste IJslandreis, houd onze link naar de reisverslagen dus in de gaten!

Lees meer ›