Bel mij terug

Vul je telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Nieuwsberichten

Op deze pagina vind je een overzicht van onze blog- en nieuwsberichten.

Beursactie!

4 January 2019

Beursactie! € 25 korting per persoon op jouw zomerreis IJsland, Færøer, Groenland of Spitsbergen.

Lees meer ›

IJslandse tradities

6 December 2018

IJslanders hebben verschillende unieke feestdagen en vieren de meer algemene feestdagen op speciale manieren. Veel van de festiviteiten houden verband met oude Noorse tradities, terwijl andere aansluiten bij de christelijke kalender, hoewel de meeste IJslanders tegenwoordig deze gebeurtenissen op hun eigen manier vieren. Naast de traditionele feestdagen die hier worden vermeld, vinden er het hele […]

Lees meer ›

De 13 IJslandse Kerstmannen

26 November 2018

Volgens overleveringen woonde diep in de bergen de trol Grýla en haar man Leppaslúdii die 13 zonen hadden: de IJslandse Kerstmannen. Grýla had ook een kat: de kerstkat (Jólakötturinn). De kat at stoute luie kindjes op. Lui betekent hier geen nieuwe kleren aan hebben met Kerstmis. Op 12 december komt de eerste van de Kerstmannen en dat gaat zo door tot de 24e (Kerstavond).

Lees meer ›

Vroegboekkorting

19 October 2018

Boek nu je reis voor aankomende zomer en ontvang € 100 vroegboekkorting per persoon

Lees meer ›

Populaire evenementen

30 March 2018

Een winterreis naar IJsland is ontzettend leuk en divers! Voor aanbiedingen geldt dat de reissom (meestal) op het laagst mogelijke vluchttarief is gebaseerd. Deze vluchttarieven zijn vaak het best beschikbaar als je ruim van tevoren de aanbieding boekt. Tijdens de schoolvakanties en populaire evenementen zijn de aanbiedingstarieven niet of slechts beperkt beschikbaar. Sommige reizen kunnen wij dan alsnog […]

Lees meer ›

Fotoworkshops 2018

6 November 2017

In het voorjaar van 2018 organiseren wij voor onze reizigers fotoworkshops van één dag, met als thema natuur- en landschapsfotografie. Een perfecte voorbereiding op je reis naar IJsland! De cursus bieden we je aan tegen een sterk gereduceerd tarief, wees er snel bij!

Lees meer ›

€ 50 tot € 90 korting pp!

7 July 2017

Profiteer van een leuke aanbieding van Icelandair! Wij geven tijdelijk extra voordeel op geselecteerde citytrips, autoreizen en groepsreizen uit ons winter reisaanbod!

Lees meer ›

The Icelandic Pledge

20 June 2017

Op initiatief van het IJslands Verkeersburo nodigen we je graag uit de IJslandse eed te zweren, met als doel zoveel mogelijk IJslandbezoekers bewust te maken van de schitterende maar o zo kwetsbare natuur!
Doe je mee? >> Take the Icelandic Pledge <<

Lees meer ›

Nieuw: Hightech Lavacentre Zuid IJsland

5 April 2017

Lonely Planet heeft het Lava Centre al uitgeroepen tot de #2 meest spectaculaire nieuwe ‘attractie’ voor toeristen in 2017. Dat belooft wat!

Lees meer ›

Kado: Noorderlicht

18 January 2017

Bekijk hier een mooie opname van het Noorderlicht, dat afgelopen oudjaarsavond op een bijzondere manier gefilmd is vanuit een vliegtuig op weg naar IJsland! Wil je zelf ook het Noorderlicht zien?

Lees meer ›