Bel mij terug

Vul je naam en telefoonnummer in,
en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Nieuws

Reisverslag Astrid- Korte Fly Drive

21 december 2017

Op 2 november vertrekken Astrid van IJsland Tours en Hanneke, reisadviseur, vanaf Schiphol prima op tijd, met Icelandair naar luchthaven Keflavik op IJsland. We zijn er helemaal klaar voor, wij hebben ons goed ingelezen in de dag-tot-dag beschrijving en de Dominicus reisgids. Wat een gaaf avontuur om samen naar IJsland te gaan. Hanneke voor haar […]

Lees meer ›

IJsland Tours Nieuwsbrief – december 2017

21 december 2017

Beste lezer, Allereerst willen wij namens ons gehele team, iedereen hele prettige feestdagen en alvast een zeer gelukkig en reislustig 2018 toewensen! De afgelopen dagen is er elke dag een kerstman gearriveerd in IJsland. De 13 kerstmannen maken de dagen voor Kerst ‘onveilig’ met hun streken, maar vertrekken één voor één weer vanaf 1e Kerstdag. […]

Lees meer ›

De 13 IJslandse Kerstmannen

4 december 2017

Volgens overleveringen woonde diep in de bergen de trol Grýla en haar man Leppaslúdii die 13 zonen hadden: de IJslandse Kerstmannen. Grýla had ook een kat: de kerstkat (Jólakötturinn). De kat at stoute luie kindjes op. Lui betekent hier geen nieuwe kleren aan hebben met Kerstmis. Op 12 december komt de eerste van de Kerstmannen en dat gaat zo door tot de 24e (Kerstavond).

Lees meer ›

Fotoworkshops 2018

6 november 2017

In het voorjaar van 2018 organiseren wij voor onze reizigers fotoworkshops van één dag, met als thema natuur- en landschapsfotografie. Een perfecte voorbereiding op je reis naar IJsland! De cursus bieden we je aan tegen een sterk gereduceerd tarief, wees er snel bij!

Lees meer ›

IJsland Tours Nieuwsbrief – augustus 2017

29 augustus 2017

Beste lezer, In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod: Vernieuwde stedentrip Reykjavik Compleet Winter-topper: IJsland in een Notendop Info-dagen IJsland Tours Beursnieuws Vernieuwde stedentrip Reykjavik Compleet Wij hebben onze stedentrip Reykjavik Compleet een ‘facelift’ gegeven. De nieuwe dagindeling zorgt ervoor dat je het optimale uit jouw korte reis IJsland haalt! Deze reis is inclusief […]

Lees meer ›

€ 50 tot € 90 korting pp!

7 juli 2017

Profiteer van een leuke aanbieding van Icelandair! Wij geven tijdelijk extra voordeel op geselecteerde citytrips, autoreizen en groepsreizen uit ons winter reisaanbod!

Lees meer ›

The Icelandic Pledge

20 juni 2017

Op initiatief van het IJslands Verkeersburo nodigen we je graag uit de IJslandse eed te zweren, met als doel zoveel mogelijk IJslandbezoekers bewust te maken van de schitterende maar o zo kwetsbare natuur!
Doe je mee? >> Take the Icelandic Pledge <<

Lees meer ›

Nieuw: Hightech Lavacentre Zuid IJsland

5 april 2017

Lonely Planet heeft het Lava Centre al uitgeroepen tot de #2 meest spectaculaire nieuwe ‘attractie’ voor toeristen in 2017. Dat belooft wat!

Lees meer ›

Kado: Noorderlicht

18 januari 2017

Bekijk hier een mooie opname van het Noorderlicht, dat afgelopen oudjaarsavond op een bijzondere manier gefilmd is vanuit een vliegtuig op weg naar IJsland! Wil je zelf ook het Noorderlicht zien?

Lees meer ›

IJsland Tours op de Vakantiebeurs

10 december 2016

Ook in 2017 kun je ons weer op de Amsterdamse en Utrechtse vakantiebeurzen vinden. Maak op één van deze beurzen kennis met IJsland Tours, de medewerkers en onze bijzondere bestemmingen.

Lees meer ›