Bel mij terug

Vul je naam en telefoonnummer in,
en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Nieuws

Fotoworkshops 2018

6 november 2017

In het voorjaar van 2018 organiseren wij voor onze reizigers fotoworkshops van één dag, met als thema natuur- en landschapsfotografie. Een perfecte voorbereiding op je reis naar IJsland! De cursus bieden we je aan tegen een sterk gereduceerd tarief, wees er snel bij!

Lees meer ›

IJsland Tours Nieuwsbrief – augustus 2017

29 augustus 2017

Beste lezer, In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod: Vernieuwde stedentrip Reykjavik Compleet Winter-topper: IJsland in een Notendop Info-dagen IJsland Tours Beursnieuws Vernieuwde stedentrip Reykjavik Compleet Wij hebben onze stedentrip Reykjavik Compleet een ‘facelift’ gegeven. De nieuwe dagindeling zorgt ervoor dat je het optimale uit jouw korte reis IJsland haalt! Deze reis is inclusief […]

Lees meer ›

€ 50 tot € 90 korting pp!

7 juli 2017

Profiteer van een leuke aanbieding van Icelandair! Wij geven tijdelijk extra voordeel op geselecteerde citytrips, autoreizen en groepsreizen uit ons winter reisaanbod!

Lees meer ›

The Icelandic Pledge

20 juni 2017

Op initiatief van het IJslands Verkeersburo nodigen we je graag uit de IJslandse eed te zweren, met als doel zoveel mogelijk IJslandbezoekers bewust te maken van de schitterende maar o zo kwetsbare natuur!
Doe je mee? >> Take the Icelandic Pledge <<

Lees meer ›

Nieuw: Hightech Lavacentre Zuid IJsland

5 april 2017

Lonely Planet heeft het Lava Centre al uitgeroepen tot de #2 meest spectaculaire nieuwe ‘attractie’ voor toeristen in 2017. Dat belooft wat!

Lees meer ›

Kado: Noorderlicht

18 januari 2017

Bekijk hier een mooie opname van het Noorderlicht, dat afgelopen oudjaarsavond op een bijzondere manier gefilmd is vanuit een vliegtuig op weg naar IJsland! Wil je zelf ook het Noorderlicht zien?

Lees meer ›

IJsland Tours op de Vakantiebeurs

10 december 2016

Ook in 2017 kun je ons weer op de Amsterdamse en Utrechtse vakantiebeurzen vinden. Maak op één van deze beurzen kennis met IJsland Tours, de medewerkers en onze bijzondere bestemmingen.

Lees meer ›

Winnaar fotowedstrijd 2016

18 november 2016

Het was een hele klus om uit alle ingestuurde foto’s een top 5 te kiezen, laat staan 1 winnaar. Maar het is de jury uiteindelijk gelukt!

De winnaar van de fotowedstrijd zomer 2016 is geworden…

Lees meer ›

IJsland Tours Nieuwsbrief – november 2016

15 november 2016

Beste lezer, In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod: Jubileumjaar 2017! Vakantiebeurzen met een extraatje Winnaar foto-wedstrijd Fotoworkshops Informatiedagen Nieuw: excursie van de week! Even voorstellen aan onze nieuwe collega Jubileumjaar 2017! Hoera, IJsland Tours bestaat 25 jaar! Dat gaan we vieren… met een kado voor onze reizigers! Boek bij IJsland Tours een pakketreis […]

Lees meer ›

Jubileumkado: gratis Noorderlichtervaring

8 november 2016

Kado voor onze reizigers: Boek bij IJsland Tours een pakketreis IJsland met vertrek in 2017 en ontvang gratis entree tot het Aurora Reykjavik Northern Lights Center.

Lees meer ›