Bel mij terug

Vul je naam en telefoonnummer in,
en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Nieuws

Nieuw: Hightech Lavacentre Zuid IJsland

5 april 2017

Lonely Planet heeft het Lava Centre al uitgeroepen tot de #2 meest spectaculaire nieuwe ‘attractie’ voor toeristen in 2017. Dat belooft wat!

Lees meer ›

Kado: Noorderlicht

18 januari 2017

Bekijk hier een mooie opname van het Noorderlicht, dat afgelopen oudjaarsavond op een bijzondere manier gefilmd is vanuit een vliegtuig op weg naar IJsland! Wil je zelf ook het Noorderlicht zien?

Lees meer ›

IJsland Tours op de Vakantiebeurs

10 december 2016

Ook in 2017 kun je ons weer op de Amsterdamse en Utrechtse vakantiebeurzen vinden. Maak op één van deze beurzen kennis met IJsland Tours, de medewerkers en onze bijzondere bestemmingen.

Lees meer ›

Winnaar fotowedstrijd 2016

18 november 2016

Het was een hele klus om uit alle ingestuurde foto’s een top 5 te kiezen, laat staan 1 winnaar. Maar het is de jury uiteindelijk gelukt!

De winnaar van de fotowedstrijd zomer 2016 is geworden…

Lees meer ›

IJsland Tours Nieuwsbrief – november 2016

15 november 2016

Beste lezer, In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan bod: Jubileumjaar 2017! Vakantiebeurzen met een extraatje Winnaar foto-wedstrijd Fotoworkshops Informatiedagen Nieuw: excursie van de week! Even voorstellen aan onze nieuwe collega Jubileumjaar 2017! Hoera, IJsland Tours bestaat 25 jaar! Dat gaan we vieren… met een kado voor onze reizigers! Boek bij IJsland Tours een pakketreis […]

Lees meer ›

Jubileumkado: gratis Noorderlichtervaring

8 november 2016

Kado voor onze reizigers: Boek bij IJsland Tours een pakketreis IJsland met vertrek in 2017 en ontvang gratis entree tot het Aurora Reykjavik Northern Lights Center.

Lees meer ›

Fotoworkshops 2017

27 oktober 2016

Wegens succes nu 3e datum toegevoegd! In april en mei 2017 organiseren wij voor onze reizigers fotoworkshops van één dag, met als thema natuur- en landschapsfotografie. Een perfecte voorbereiding op je reis naar IJsland! De cursus bieden we je aan tegen een sterk gereduceerd tarief, wees er snel bij!

Lees meer ›

Bladerbrochure 2017-2018

26 oktober 2016

Inmiddels staat onze bladerbrochure op de website (zie hieronder) en komt de papieren versie er z.s.m. aan. Wij kunnen niet wachten!

Lees meer ›

Ons team bezoekt IJsland

26 september 2016

In het eerste weekend van oktober zijn wij met ons voltallige team in IJsland geweest en hebben onder andere Landmannalaugar bezocht. Onze nieuwe collega Moyra de Heer heeft aansluitend ook één van de groepsreizen uit ons aanbod ‘getest’. Binnenkort brengt Moyra verslag uit van haar eerste IJslandreis, houd onze link naar de reisverslagen dus in de gaten!

Lees meer ›

Reisverslag Anneke – IJsland Tours – IJsland Classic Compact 4WD

1 september 2016

Van 19 tot 26 augustus ben ik met een groepje van 6 personen (familie en vrienden) naar IJsland geweest. Omdat iedereen al een keer op IJsland was geweest hebben we gekozen voor een reis door de hooglanden, de verkorte versie van 8 dagen/7 nachten.

Lees meer ›