Bel mij terug

Vul je telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Camperhuur IJsland

Voor wie optimaal van z’n bewegingsvrijheid wil genieten, is een camper hét ideale vervoermiddel. Ervaar tijdens een vakantie per camper de luxe van vrijheid, avontuur en het comfort dat je met je meeneemt. Kies zelf je route en je tempo terwijl je bed met je meereist. 

Het camperaanbod van IJsland Tours is zeer gevarieerd. Naast de economische en kleinere campervan zijn er ook grotere campers, zoals de Fiat Ducato, die plaats biedt aan 2 tot 6 personen. Wanneer je graag de hooglandenroutes wilt bezoeken zijn er de Dodge of Ford 4WD campers. Wij hebben een samenwerkingsverband met meerdere camperverhuurders in IJsland. Mocht de gekozen camper niet beschikbaar zijn, dan zullen wij een alternatief aanbieden, zij het tegen afwijkende prijzen en voorwaarden. Klik op één van de bovenvermelde tabjes (camperhuur A of B) voor meer informatie over de campers van de betreffende verhuurder. Onderstaand reeds enkele voorbeelden:

Enkele voorbeelden:
 

Prijzen per dag
(vanafprijs bij 14+ dagen)
Slaap-
plaatsen
Tussen-
seizoen
Hoog-
seizoen
Klik voor meer info:
Kleine campers
Caddy Beach Camper 2 136 169 Camperhuur A
Compact Plus 2 312 391 Camperhuur B
Middenklasse campers
Mobilehome BluCamp Sky 20 4 286 359 Camperhuur A
Family Standard 4 333 408 Camperhuur B
Family Plus 6 344 405 Camperhuur B
Family Luxury 6 364 445 Camperhuur B
4×4 Campers
Camper 4×4 Toyota Hilux 2-4 239 299 Camperhuur A


Tips van IJsland Tours:

Om je vakantie met camper te regelen kan je gemakkelijk een campingkaart bijboeken. De campingkaart IJsland is geldig op meer dan 40 campings tijdens het campingseizoen, dat loopt van 1 juni tot 1 september. De campingkaart kan worden gebruikt voor een tent, een caravan of een camper, 1 plaats per reisgezelschap. IJsland beschikt over best wat campings, vaak gelegen in mooie natuurgebieden. Vrij kamperen is in IJsland niet toegestaan.

Wanneer je naast de camperhuur ook je vluchten via IJsland Tours boekt, ontvang je bij de reisbescheiden een uitgebreide wegenkaart van IJsland!