Bel mij terug

Vul je telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

In Reykjavík

Reykjavík

In Reykjavík vind je accommodaties in alle categorieën. Of je voorkeur nu uitgaat naar een eenvoudig guesthouse of hostel, een appartement waar je zelf kunt koken of een hotel, er is volop keus. Bij een verblijf in het centrum zijn alle restaurantjes en winkels op loopafstand. Vanwege het uitbundige uitgaansleven heb je hier in het weekend helaas wel kans op geluidsoverlast. Hecht je erg aan je nachtrust, dan zou je beter kunnen kiezen voor een accommodatie net buiten het centrum. Neem voor alle zekerheid oorplugs mee, die al veel geluidsoverlast uitsluiten.

Hieronder vind je een overzicht van onze favoriete accommodaties. De foto’s zijn slechts ter voorbeeld en kunnen afwijken.
Genoemde vanafprijzen zijn de hoogseizoen prijzen voor een 2-persoonskamer inclusief ontbijt m.u.v. slaapzak-budget.

Slaapzak-budget | 1

Hoogseizoen:
vanaf € 70 per persoon

Loft Hostel

Ligging: in het centrum van Reykjavík. 94 bedden in slaapzalen, familiekamers en 2-pers. kamers. Eigen kookfaciliteiten, bar, fietshuur etc. In dezelfde categorie: Reykjavík City Hostel (1) vlakbij het Laugardalur zwembad, Kex Hostel (11) en Reykjavík Downtown Hostel bij de oude haven.

Budget | 2

Hoogseizoen:
vanaf € 208 per kamer

2. Guesthouse Sunna

Ligging: in het centrum met diverse kamers met en zonder douche/toilet, televisie, radio en wastafel. In dezelfde categorie: Guesthouse Alba vlak bij de bus terminal, Guesthouse 101 in het centrum en Guesthouse Baldursbrá bij het Tjörnin-meer.

Toeristenklasse | 3

Hoogseizoen:
vanaf € 260 per kamer

3. Hotel Frón ***

Ligging: centraal gelegen met 71 kamers, waaronder studio’s en appartementen met kookgelegenheid. In dezelfde categorie: Het smaakvolle Hotel Hilda, Fosshotels Baron, Centerhotels Skjaldbreid (4), Klöpp (5) en Icelandair Hotel Reykjavík Natura (6).

Comfort | 4

Hoogseizoen:
vanaf € 412 per kamer

8. Radisson BLU 1919 Hotel ****

Ligging: Modern ingericht hotel met 88 kamers in een oud historisch gebouw in het centrum van Reykjavík. In dezelfde categorie: Hotel Borg in het oude centrum, Icelandair Hotel Marina in de oude haven, of voor meer rust de net iets buiten het centrum gelegen Grand Hotel Reykjavík of Hotel Hilton Reykjavík Nordica **** (7).

Appartementen | 5

Hoogseizoen:
vanaf € 360 per kamer

9 & 10. Einholt en Grettisgata appartementen

Ligging: Appartementencomplexen in het centrum. Kitchenette met koelkast en magnetron. Verblijf o.b.v. logies. In dezelfde categorie: Hotel Frón appartementen (3) en de iets luxere Reykjavík residence en Room with a View.