Bel mij terug

Vul je telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Buiten Reykjavík

Accommodaties buiten Reykjavík

De accommodaties kunnen worden ingedeeld in 4 verschillende comfortniveaus. Genoemde vanafprijzen zijn de hoogseizoenprijzen voor een 2-persoonskamer.

Slaapzak-budget vanafprijs € 70 per bed in een meerpersoons slaapzaal

De meest eenvoudige klasse waarbij je verblijft in hostels in meerpersoons slaapzalen zonder faciliteiten (douche/toilet op de gang) op basis van slaapzakaccommodatie. Je dient zelf je slaapzak/lakenzak mee te nemen. Er zijn geen maaltijden inbegrepen. In de accommodatie is een keuken aanwezig waar je je eigen maaltijden kunt bereiden.

Budget vanafprijs € 212 per kamer

Bij deze klasse verblijf je in hostels, pensions, internaten en b&b’s in kamers zonder faciliteiten (douche/toilet op de gang). Opgemaakte bedden en het ontbijt zijn inbegrepen. Voorbeelden van budgetaccommodaties zijn Guesthouse Gula Villan in Akureyri, Guesthouse Fludir in het Golden Circle gebied en Edda Skógar in Zuid IJsland.

Toeristenklasse vanafprijs € 308 per kamer

Je verblijft in hotels, internaten en B&B’s in kamers met privé faciliteiten. Opgemaakte bedden en het ontbijt zijn inbegrepen. Voorbeelden van toeristenklasse accommodaties zijn Hotel Framnes op het schiereiland Snæfellsnes, Hotel Mikligardur in het Noorden en Hotel Skogafoss in het zuiden.

Comfort vanafprijs € 360 per kamer

Bij deze meest luxe klasse verblijf je in de betere hotels en country-hotels in kamers met privé faciliteiten op basis van logies/ontbijt. In deze klasse maken wij ook gebruik van bijzondere accommodaties op mooie locaties. Voorbeelden van comfortklasse accommodaties zijn Hotel Búdir op Snæfellsnes, Hotel Reynihlid in het Noorden en Hotel Rangá in Zuid-IJsland.

Onze favoriete comfort hotels: