Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Klantreactie reis op maat

Klantreactie reis op maat


We hebben genoten van de door jullie voortreffelijk geplande vakantie. Het is allemaal indrukwekkend geweest, waarbij ik misschien het noorden nog wel meer waardeerde dan de gouden cirkel ( die overigens ook prachtige ervaringen opleverde).

Soms waande ik me op de maan! Lava overal. Het is anders dan welke eerdere vakantie ook; de hotels waren prima; de mensen erg aardig; de auto’s en 1 met kinderzitje, deden het prima en konden simpel ingeleverd. Alle papierwerk met vouchers klopte.┬áHet moet voor jullie een beetje lastig geweest zijn 10 personen en veel verschillende wensen.

Een woord van dank is op zijn plaats aan de dame van hotel Mikligardur,die luisterde naar onze wens om een kinderbadje te gebruiken en heel praktisch met een plastic wasmand aankwam. Toen wij haar bij het afscheid bedankte antwoordde ze dat we ook wel een hele goede travelagent hadden!

We hadden het geluk van slechts 2 dagen regen en uitzonderlijk zonnig weer en natuurlijk voetbal kijken op het grote plein en de intocht van de spelers een dag later pal voor ons hotel!

Dank jullie zeer voor een onvergetelijke vakantie.


Facebook Twitter Google+