Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Klantreactie IJsland Rond (17d)

Klantreactie IJsland Rond (17d)


Wat een prachtig land is IJsland! Mooie natuur, rust, indrukwekkende natuurverschijnselen, schitterend licht, een wat koele, maar vriendelijke bevolking en twee weken heerlijk weer. Vermoedelijk niet allemaal door IJsland tours geregeld, maar dankzij hun hebben we er wel optimaal van kunnen genieten.
In het voortraject hebben we veel nuttige informatie van ze gekregen, die ons uiteindelijk heeft doen besluiten, in de tweede helft van september 2015 een 17-daagse rondreis met IJsland Tours te maken. We zijn in Reykjavik begonnen, met de klok mee het land rond gereisd, om weer met twee overnachtingen in de hoofdstad te eindigen.
Op de meeste locaties zijn we één nacht gebleven. Dat betekent wel uit de koffer leven en tijdens de reisdagen de bezienswaardigheden bezichtigen. Door de meestal relatief korte afstanden tussen de overnachtingplaatsen en de lege wegen, is dit echter geen probleem.
Alles was voortreffelijk georganiseerd. We hadden leuke afwisselende accommodaties, een prima auto en een zeer informatief en overzichtelijk boekje met een gedetailleerde reisbeschrijving plus tips ontvangen, waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt.
Conclusie: een zeer geslaagde vakantie.


Facebook Twitter Google+