Bel mij terug

Vul je naam en telefoonnummer in,
en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Klantreacties

Klantreactie IJsland in een Notendop


IJsland Tours heeft onze wensen voor onze IJsland reis zeer goed “verwoord” en omgezet in een reis met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Lees meer ›

Klantreactie – IJsland Anders


Wij hebben een fantastische reis gehad. De voorbereiding met jullie materiaal was al leuk maar de reis was gewoon geweldig.

Lees meer ›

Klantreactie – Classic per 4WD


Hele mooie reis, goede tips en goed geregeld! We hebben heel veel gezien van het mooie land en hopen nog eens terug te komen!

Lees meer ›

Klantreactie – IJsland Anders


Beste mensen van IJslandtours,
We willen jullie zeer bedanken voor de erg goed geregelde reis; alles ‘klopte’ , van de auto tot de accommodaties en de routebeschrijving.
Ook tijdens de voorbereiding hebben jullie ons zeer goed geholpen en fijn meegedacht om we de reis ‘IJsland Anders, maar dan anders’ wilden. Fijn dat er zo veel ‘anders’ kon, waardoor de reis prima bij onze wensen paste.

Lees meer ›

Klantreactie – IJsland Anders


We hebben een prachtige reis gemaakt door een heel bijzonder land. De ruimte, rust, uitgestrektheid (vooral in het noorden en het midden van het land) en de bijzondere bodem (lavavelden, grindwoestijn, gletsjers en overal zwavel-gepruttel) zijn uniek. Een land om terug te keren!

Lees meer ›

Klantreactie – IJsland Rond


Wij vinden IJslandtours een heel fijn reisbureau met heel vriendelijk personeel. Voor ons was het de eerste keer en hadden best wat vragen en alles werd het duidelijk uitgelegd. Er werd meegedacht over excursies. Echt Top !

Lees meer ›

IJsland Compleet en Hoog en Laag combinatie


Prima echt alles goed geregeld, zelf was ons het niet gelukt om zo’n prima reis inclusief accomodaties, auto, ferry, vlucht geregeld te krijgen. Heeft ons veel geregel uit handen genomen.
Wij bevelen IJslandtours met graagte aan!

Lees meer ›

Klantreactie – Faeroer met eigen auto


Als je al in de wolken was over IJsland of de Lofoten, dan zijn de Faroër een absolute must. De natuurpracht is adembenemend, zowel bij een staalblauwe hemel als bij mist en motregen. De mensen op Faroër hebben het goed en zijn uiterst vriendelijk en relaxed.

Lees meer ›

Klantreactie Faeroer met Eigen Auto.


De reis naar de Faeröer was een onbeschrijfelijke en mooie ervaring. Voor iedereen die van de natuur houdt, is het een aanrader.

Lees meer ›

Klantreactie IJsland in een Notendop


IJsland tours heeft steeds snel gereageerd op mijn mails en de reis is prima geregeld qua vlucht, autohuur en accommodaties. Toen we gestrand waren op het vliegveld heeft de medewerker van IJsland tours adequaat gereageerd en direct een ander hotel geregeld tegenover het vliegveld voor de eerste nacht.

Lees meer ›