Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Klantreacties

IJsland reis op maat


Onvergetelijke ervaring in IJsland met een op maat gemaakte reis via IJsland Tours. Wat een mooi land en wat een geweldige locaties en hotels had IJsland Tours uitgekozen. Geheel naar onze wensen samengesteld en heel goed begrepen waar we naar op zoek waren! Heel veel dank voor deze prachtige reis!

Lees meer ›

Klantreactie Lente in Groenland


De reis was in één woord geweldig! We hebben nog nooit zoveel moois in een korte tijd gezien.

Lees meer ›

Winter Rondom IJsland – Buisman


We hebben onze reis op het allerlaatste moment geboekt. Het voorstel hebben we zelfs nog iets aangepast en daarna direct vastgelegd. De benadering door IJsland Tours was zeer persoonlijk, echt zoals we dat wensen. Ook de nacht verlenging in Myvatn wegens een sneeuwstorm is direct en goed geregeld. Als we nog eens naar IJsland gaan, maar dan in het voorjaar/zomer, dan weten we waar we moeten zijn: IJsland Tours!

dhr. Buisman.

Lees meer ›

Notendop Winter


Geweldige reis gemaakt, ook geluk gehad met het weer. Op 4 van de 9 nachten het noorderlicht te zien is ook exceptioneel.
Goed voorgelicht door IJsland Tours, en ze hadden mooie locaties voor ons uitgezocht.
Indrukwekkende natuur, laatste dag in Reykjavik doorgebracht, toen waren we ook blij weer ‘onder de mensen’ te zijn.

Lees meer ›

Autoreis op maat | september


De reis was geweldig, we hebben van de 12 dagen, maar één middag regen gehad, we realiseren ons dat dit weer een heel grote bijdrage heeft geleverd aan de fantastische vakantie.
IJsland Tours heeft goed geluisterd naar onze wensen, meegedacht en de reisbeschrijving, geweldig allemaal!
Voor herhaling vatbaar!!

Lees meer ›

Autoreis IJsland (8p)


Super! Goed meegedacht, veel suggesties gekregen, flexibel, vriendelijk. Alleen maar positief. IJsland Tours heeft echt een toegevoegde waarde gehad tov alles zelf organiseren.

Lees meer ›

Evaluatie reis


Reizen met IJsland Tours is een absolute aanrader. Van het eerste tot het laatste contact verliep alles aangenaam, vriendelijk en duidelijk professioneel. We vertrokken van een bestaande reis en daarna werd alles aangepast aan onze wensen. Geen vraag was te veel, alles werd met geduld en enthousiasme aangepakt. We hadden een topreis en dat was zeker dankzij IJsland Tours! We hopen nog eens terug te keren naar dat geweldige land en dan doen we zeker weer beroep op jullie!

Lees meer ›

Autoreis op maat – februari 2022


De service van IJsland Tours is uitstekend. De medewerkers waren allemaal vriendelijk en behulpzaam. Ik heb diverse keren gebeld met vragen en/of opmerkingen en ze werden allemaal netjes beantwoord. Toen bleek dat de hotpot in onze accommodatie niet werkte, heb ik tijdens ons verblijf ‘s avonds een mailtje gestuurd. Binnen 10 minuten werd ik gebeld, […]

Lees meer ›

Autoreis west&zuid IJsland – februari 2022


SUPER!!! Wij hebben meer dan lof voor jullie als IJsland tours. We hebben nogal vaak moeten bellen door de weersomstandigheden maar zijn altijd snel en vriendelijk geholpen door jullie!!

Lees meer ›

Reykjavik Compleet – februari 2022


Zooooo ontzettend goed, netjes en fijn. Wij zijn zo blij met IJsland tours! Voor de reis is alles goed gecommuniceerd en tijdens onze vakantie was de communicatie ook super! Ze denken mee, ze pakken meteen aan en adviseren je wat het beste is. Wij zouden iedereen IJslandtours aanraden als ze naar IJsland zouden gaan!

Lees meer ›