Bel mij terug

Vul je naam en telefoonnummer in,
en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Klantreacties

Klantreactie Noorderlicht Ontdekking


Het is een prachtig land waar bij de Noordelicht Ontdekking een hele mooie reis is om het land in de winter te leren kennen. Alles zit erin en de balans tussen rijden en niet-rijden is helemaal goed. De icecavetour (optionele excursie) is een aanrader! Het is een duur land, vooral de maaltijden zijn erg prijzig maar voor de rest zitten alle entrees in de reis. IJslandTours heeft ons helemaal goed voorzien in de voorbereiding en persoonlijke service. Houden zo!

Lees meer ›

Klantreactie Reykjavik Compleet


De Citytrip Reykjavik is zeker een aanrader. In de nabijheid van de IJslandse hoofdstad valt heel wat natuurpracht te bewonderen. Het noorderlicht vormt daarbij uiteraard de kers op de taart. De service van IJsland Tours is snel, vlot en professioneel.

Lees meer ›

Klantreactie IJsland Anders


De reis was fantastisch en dit is mede te danken aan de voortreffelijke service van IJsland Tours. Daarbij hebben wij ook nog eens fantastisch weer gehad met maar enkele dagen regen.

Lees meer ›

Klantreactie: reis op maat


Wij hebben onze reis als zeer prettig ervaren. IJslandtours heeft alles met zorg voor ons voorbereid, waardoor wij op alles voorbereid waren en de reis hebben gemaakt zoals wij die wilden. Wij zouden IJslandtours ook zeker aanbevelen aan andere mensen die naar IJsland toe willen.

Lees meer ›

Klantreactie IJsland Rond


De 14 daagse autoreis naar IJsland was fantastisch. We hebben volop genoten van de schitterende natuur met alle variaties en kleuren in het landschap. Heel bijzonder om het vulkanisch landschap te zien! IJsland Tours heeft de reis perfect geregeld.

Lees meer ›

Klantreactie IJsland Anders


De reis is prima voorbereid door IJsland tours met mooie reisgids en goede wegenkaart, waardoor de pret al vroeg thuis kon beginnen. Het land zelf heeft ons volledig verrast, de puurheid, ruwheid en intense schoonheid heeft onze verwachting overtroffen. Het gevoel alleen op de wereld te zijn, was voor ons de ideale vakantiebeleving.

Lees meer ›

Klantreactie reis op maat


We hebben genoten van de door jullie voortreffelijk geplande vakantie. Het is allemaal indrukwekkend geweest, waarbij ik misschien het noorden nog wel meer waardeerde dan de gouden cirkel ( die overigens ook prachtige ervaringen opleverde). We hadden het geluk van slechts 2 dagen regen en voetbal kijken op het grote plein en de intocht van de spelers een dag later pal voor ons hotel!

Lees meer ›

Klantreactie IJsland Anders


IJsland Tours: bedankt en complimenten!
Het inchecken bij de door jullie geregelde hotels verliep bijna altijd heel vlot en vaak merkten we dat het feit dat IJsland Tours de boeking had geregeld als
positief werd ervaren. Dat merkten we ook tijdens het inchecken in Húsavik voor de walvissafari (tijdens ons telefoongesprek een dag vooraf werd gevraagd wie de voucher had afgegeven en de verwijzing naar IJsland Tours werd positief ontvangen).

Lees meer ›

Klantreactie IJsland Rond


Mede dankzij de gedegen voorbereiding en geleverde informatie is onze vakantie naar IJsland er een die we niet snel zullen vergeten. Alle opties werden duidelijk gepresenteerd, zowel in aanloop naar de boeking als tijdens de reis en dat hebben we als erg prettig ervaren. Het ‘enige’ wat we nog zelf moesten doen was ’s ochtends in de auto stappen, gaan rijden en…

Lees meer ›

Klantreactie Hondensledetocht


De reis verliep voorspoedig en het verblijf in Groenland was geweldig. De hotels in Groenland, waar ik als enige gast verbleef, waren basic maar prima. In Tassiilaq heb ik de tocht met de sneeuwscooter geruild tegen een hondensledetocht. En daar heb ik geen spijt van gehad, dat was GEWELDIG!!!!!! Ik ben een blij ei, het was een mooie en onvergetelijke ervaring. Dank voor jullie bijdrage!

Lees meer ›