Bel mij terug

Vul je naam en telefoonnummer in,
en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Klantreacties

Klantreactie – IJsland Compact


Zeer goed, duidelijke informatieverschaffing en offertes van een zeer ervaren specialist. Zeer complete reisbescheiden incl reisgids en wegenkaarten. Reis voldeed absoluut aan de verwachtingen, wij zijn zeer tevreden, BEDANKT!

Lees meer ›

Klantreactie – Korte Fly Drive


… Van de eerste kennismaking via mail, de telefonische gesprekken, de info, het roadbook, de vlucht, de hotels, de huurauto…. alles was super geregeld!! Het was echt uitstekend!! Jullie zijn een fantastisch team en dat mag zeker gezegd zijn!!! Een hele dikke, dikke dankjewel van mijn zoontje en mezelf voor …

Lees meer ›

Klantreactie – Huisjes langs de Zuidkust


Vooraf een aantal touroperators aangeschreven met onze wensen. De reactie van IJsland tours was het beste en het snelste. …. Al het contact met IJsland tours verliep prima. Ook de vooraf toegestuurde reisgids was heel goed. Kortom een uitstekende ervaring met deze professionele reisorganisatie.

Lees meer ›

Klantreactie Orca’s en Aurora


Het was een geweldig mooie reis! waar we heel veel orca’s en ook het noorderlicht hebben gezien! Alles was goed gepland door IJsland Tours! En tot in de puntjes verzorgd!

Lees meer ›

Klantreactie Noorderlicht Ontdekking


Het is een prachtig land waar bij de Noordelicht Ontdekking een hele mooie reis is om het land in de winter te leren kennen. Alles zit erin en de balans tussen rijden en niet-rijden is helemaal goed. De icecavetour (optionele excursie) is een aanrader! Het is een duur land, vooral de maaltijden zijn erg prijzig maar voor de rest zitten alle entrees in de reis. IJslandTours heeft ons helemaal goed voorzien in de voorbereiding en persoonlijke service. Houden zo!

Lees meer ›

Klantreactie Reykjavik Compleet


De Citytrip Reykjavik is zeker een aanrader. In de nabijheid van de IJslandse hoofdstad valt heel wat natuurpracht te bewonderen. Het noorderlicht vormt daarbij uiteraard de kers op de taart. De service van IJsland Tours is snel, vlot en professioneel.

Lees meer ›

Klantreactie IJsland Anders


De reis was fantastisch en dit is mede te danken aan de voortreffelijke service van IJsland Tours. Daarbij hebben wij ook nog eens fantastisch weer gehad met maar enkele dagen regen.

Lees meer ›

Klantreactie: reis op maat


Wij hebben onze reis als zeer prettig ervaren. IJslandtours heeft alles met zorg voor ons voorbereid, waardoor wij op alles voorbereid waren en de reis hebben gemaakt zoals wij die wilden. Wij zouden IJslandtours ook zeker aanbevelen aan andere mensen die naar IJsland toe willen.

Lees meer ›

Klantreactie IJsland Rond


De 14 daagse autoreis naar IJsland was fantastisch. We hebben volop genoten van de schitterende natuur met alle variaties en kleuren in het landschap. Heel bijzonder om het vulkanisch landschap te zien! IJsland Tours heeft de reis perfect geregeld.

Lees meer ›

Klantreactie IJsland Anders


De reis is prima voorbereid door IJsland tours met mooie reisgids en goede wegenkaart, waardoor de pret al vroeg thuis kon beginnen. Het land zelf heeft ons volledig verrast, de puurheid, ruwheid en intense schoonheid heeft onze verwachting overtroffen. Het gevoel alleen op de wereld te zijn, was voor ons de ideale vakantiebeleving.

Lees meer ›