Bel mij terug

Vul je naam en telefoonnummer in,
en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Alleen mogelijk op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Klantreacties

Klantreactie IJsland in een Notendop


IJsland tours heeft steeds snel gereageerd op mijn mails en de reis is prima geregeld qua vlucht, autohuur en accommodaties. Toen we gestrand waren op het vliegveld heeft de medewerker van IJsland tours adequaat gereageerd en direct een ander hotel geregeld tegenover het vliegveld voor de eerste nacht.

Lees meer ›

Klantreactie Reykjavik Compleet


Geweldig! Iedereen is erg behulpzaam en zelfs tijdens onze reis werd en snel adequaat gereageerd op onze vragen. De contactmomenten waren erg prettig. Ik zal IJsland tours echt aan iedereen aanraden. – Céline & Iris

Lees meer ›

Klantreactie IJsland in zomerhuisjes


Wij hebben een geweldige tijd gehad in IJsland, een land om van te gaan houden.
Vriendelijke mensen, ongerepte natuur, buiten Reykjavik dunbevolkt, dus aanpassen aan wat het land, dorpen, winkels je bieden (en dat is heel veel!)

Lees meer ›

Klantreactie Faeroer & IJsland met eigen auto


Alles was uitstekend geregeld. Er werd snel gereageerd op vragen bij het boeken. We hadden het gevoel dat er veel mogelijk was. Er is rekening gehouden met onze wensen en mogelijkheden. Fijn!
De reis was geweldig. Voldeed compleet aan onze verwachtingen.

Lees meer ›

Highland Deluxe Rijtour


De accommodatie was prima, keurig verzorgde blokhutten op de thuisbasis en nette kamers met een prima douche (wel op de gang) in de berghut. De uitvoerende organisatie deed ook zijn uiterste best om het erg gezellig te maken. De maaltijden waren fantastisch! Helga heeft heerlijke maaltijden bereid met tevens oog voor IJslandse tradities en specialiteiten. Het is sowieso heel prettig dat er veel begeleiding is. Dit betekent dat er voldoende aandacht voor iedereen is en dat er aanwijzingen gegeven kunnen worden om het plezier in het rijden te verhogen. De gidsen waren kundig, konden goed over IJsland en de tradities en omgeving vertellen.

Lees meer ›

Klantreactie – IJsland Compact


Zeer goed, duidelijke informatieverschaffing en offertes van een zeer ervaren specialist. Zeer complete reisbescheiden incl reisgids en wegenkaarten. Reis voldeed absoluut aan de verwachtingen, wij zijn zeer tevreden, BEDANKT!

Lees meer ›

Klantreactie – Korte Fly Drive


… Van de eerste kennismaking via mail, de telefonische gesprekken, de info, het roadbook, de vlucht, de hotels, de huurauto…. alles was super geregeld!! Het was echt uitstekend!! Jullie zijn een fantastisch team en dat mag zeker gezegd zijn!!! Een hele dikke, dikke dankjewel van mijn zoontje en mezelf voor …

Lees meer ›

Klantreactie – Huisjes langs de Zuidkust


Vooraf een aantal touroperators aangeschreven met onze wensen. De reactie van IJsland tours was het beste en het snelste. …. Al het contact met IJsland tours verliep prima. Ook de vooraf toegestuurde reisgids was heel goed. Kortom een uitstekende ervaring met deze professionele reisorganisatie.

Lees meer ›

Klantreactie Orca’s en Aurora


Het was een geweldig mooie reis! waar we heel veel orca’s en ook het noorderlicht hebben gezien! Alles was goed gepland door IJsland Tours! En tot in de puntjes verzorgd!

Lees meer ›

Klantreactie Noorderlicht Ontdekking


Het is een prachtig land waar bij de Noordelicht Ontdekking een hele mooie reis is om het land in de winter te leren kennen. Alles zit erin en de balans tussen rijden en niet-rijden is helemaal goed. De icecavetour (optionele excursie) is een aanrader! Het is een duur land, vooral de maaltijden zijn erg prijzig maar voor de rest zitten alle entrees in de reis. IJslandTours heeft ons helemaal goed voorzien in de voorbereiding en persoonlijke service. Houden zo!

Lees meer ›