Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10:00 - 13.00 (maart t/m mei)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Infodagen en webinars

Heb je reisplannen naar IJsland of één van onze andere mooie bestemmingen? Wil je graag wat meer weten over deze bijzondere landen en de reismogelijkheden? Schrijf je in voor onze webinars, zodat je vanuit je eigen 'luie stoel' alle informatie krijgt die je in eerste instantie nodig hebt!

Wil je daarna specifieke plannen bespreken, of simpelweg meer informatie? Wegens covid-19 worden er in 2021 nog geen fysieke afspraken op kantoor gevoerd, maar bieden wij graag een 1 op 1 videogesprek aan, waarbij je met één van onze teamleden de specifieke wensen van jouw reis bespreekt. Neem voor het inplannen van een videogesprek contact op met ons team via 030-230 80 10 of [email protected].

Webinars

Onze webinars zijn ideaal om vanuit huis heel specifieke en toch ook persoonlijke informatie te krijgen over het reistype dat jouw interesse heeft! De webinars zullen maximaal (en ongeveer) een uur duren. Tijdens de webinar heb je mogelijkheden om live te chatten met ons team om je vragen te stellen. Krijgen we onverhoopt teveel vragen, dan zullen we achteraf je vraag per mail beantwoorden!

Infodagen

Al jaren organiseren wij, gedurende de wintermaanden  op verschillende dagen, een aantal bijeenkomsten op locatie. Wegens de huidige situatie rondom covid-19 zijn er momenteel geen fysieke bijeenkomsten gepland, schrijf je daarom in voor één van onze informatieve webinars!

Deze reis is een samenwerking van VT Adventures (Vincent Drost), Frankrijkhuis (specialist in bijzondere wintersportvakanties) en IJsland Tours (specialist in reizen naar IJsland) en vindt plaats in de beste tijd van het jaar voor IJslandse wintersport-activiteiten: vertrek 21 maart 2021. Tijdens de webinars vertellen we je uitgebreid over deze wintersportvakantie op IJsland.

Er wordt tijdens deze webinar enkel gesproken over deze specifieke wintersport reis. Voor algemene winterreizen IJsland kun je je inschrijven voor één van de winterreizen webinars.

Tijdens deze unieke wintersportreis naar Noord-IJsland gaan we met Nederlandstalige reisleiding het avontuur opzoeken in een wel heel bijzondere omgeving! Skiën of snowboarden met uitzicht op de fjord, geothermische velden met borrelende modderpotjes en bizarre lava-formaties, bevroren watervallen in een sprookjesachtig landschap: je gaat het allemaal beleven tijdens deze trip! Ook catskiën is inbegrepen, en voor de echte die-hard fans behoort heli-skiën tijdens deze reis tot de mogelijkheden! Met een beetje geluk zien we in de avonden het magische noorderlicht vanuit onze hotpot, of spotten we walvissen en zeehonden langs de Arctic Coast Way. 

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar deze pagina op onze website.

Schrijf je hieronder in voor je gewenste datum en tijd. We zullen je inschrijving zo snel mogelijk bevestigen.

Webinar wintersportreis Noord IJsland
Datum *
Bezig met versturen

We nemen je mee naar IJsland in de zomer. Over het algemeen gezien zijn dit de maanden mei t/m september, maar hoogzomer is juli en augustus. We vertellen je meer over de te bezoeken highlights, mogelijkheden qua routes en noem het maar op!

Schrijf je hieronder in voor je gewenste datum en tijd. We zullen je inschrijving zo snel mogelijk bevestigen.

Webinar zomerreizen IJsland
Datum *
Heb je al een zomerreis IJsland geboekt? *
Bezig met versturen

We nemen je mee naar IJsland in de winter. Over het algemeen gezien zijn dit de maanden oktober t/m april. De meeste mensen reizen in de winter af naar IJsland om het majestueuze noorderlicht te kunnen spotten. De beste periode hiervoor is van oktober (eerder ook al wel) tot eind maart (uiterlijk half april) daarna wordt het al snel te licht. We vertellen je meer van dit soort feitjes en wetenswaardigheden, de te bezoeken highlights, mogelijkheden qua routes en noem het maar op!

Schrijf je hieronder in voor je gewenste datum en tijd. We zullen je inschrijving zo snel mogelijk bevestigen.

Webinar winterreizen IJsland
Datum *
Heb je al een winterreis IJsland geboekt? *
Bezig met versturen

Onderwerpen

Reizen Groenland

Reusachtige ijsbergen, torenhoge gletsjers, vrolijk gekleurde huizen en dorpjes, de vriendelijke inheemse Inuit-bevolking, walvissen, zeehonden, muskusossen en 500 soorten planten: Welkom in Groenland! Dit immense eiland is voor 85% bedekt met een ruim 2 km dikke ijskap. Het toerisme is hier, met veel zorg voor natuur en cultuur, volop in ontwikkeling. 

In feite reis je af naar één van de drie regio’s van Groenland, of maak je zelfs een combinatie! Het westen beslaat het gebied rondom Ilulissat en staat bekend om de enorme ijsbergen in de baai. In het zuiden, rondom Narsarsuaq, is het opvallend groen en ideaal voor prachtige wandelingen. Het oosten draait voornamelijk om Kulusuk en Tasiilaq en is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld hondensledetochten.

Alle ins en outs vertellen we je tijdens de webinar. Schrijf je hieronder in en we zullen je inschrijving zo snel mogelijk bevestigen.

Webinar Groenland reizen
Datum *
Heb je al een reis naar Groenland geboekt? *
Bezig met versturen

In het noordelijkste puntje van Europa, slechts 1000 km onder de Noordpool, bevindt zich de ongerepte en eenzame eilandengroep Spitsbergen. Het toendralandschap wordt afgewisseld met spectaculaire gletsjers, fjorden en bergen. Dit prachtige landschap tezamen met de rijke planten- en dierenwereld maken Spitsbergen tot een bijzonder aantrekkelijke bestemming. 

Om de natuur en de wildlife echt goed te kunnen ontdekken is de beste manier van reizen een expeditiecruise. We vertellen je alles over een cruise, de type schepen, de mogelijkheden, de do’s en dont’s en nog veel meer!

Alle ins en outs vertellen we je tijdens de webinar. Schrijf je hieronder in en we zullen je inschrijving zo snel mogelijk bevestigen.

Webinar Spitsbergen expeditiecruise
Datum *
Heb je al een reis naar Spitsbergen geboekt? *
Bezig met versturen

Onderwerpen

Reizen Faerøer

De Faerøer eilandengroep is in feite nog een “onontdekte” vakantiebestemming, maar wint de laatste jaren flink aan populariteit! Een vakantie naar de Faerøer zal vooral de echte natuurliefhebber aanspreken. Of je nu een autorondreis wilt maken of gewoon heerlijk wilt wandelen of wilt ontspannen in een van de vele vakantiewoningen, deze vakantiebestemming zal je zeker verrassen. 

Alle ins en outs vertellen we je tijdens de webinar. Schrijf je hieronder in en we zullen je inschrijving zo snel mogelijk bevestigen.

Webinar Faerøer reizen
Datum *
Heb je al een reis naar de Faerøer geboekt? *
Bezig met versturen