Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

Excursiepakket 3 – deluxe 2, Ilimanaq

Bereid je voor op een hele bijzondere reis met meer adembenemende momenten dan je verwacht. Het prachtige Westen van Groenland opent zijn deuren tijdens de middernachtzon. Deze complete reis is een onvergetelijke ervaring. Je hebt keuze uit 3 excursiepakketten die bomvol fantastische tours zitten om je dagen mee te vullen. Maak kennis met het grote ijs van Ilulissat en ontdek de unieke cultuur en traditionele levenswijze die samenvloeit met de moderne tijd in Groenland.

In deze periode van het jaar zijn de contrasten in het licht enorm. De middernachtzon zorgt voor prachtige en vooral kleurrijke taferelen op de ijsbergen, tegelijkertijd kan de opkomende mist een mysterieus tintje geven aan de bijzondere natuur in Groenland.

Dit excursiepakket hoort bij de spectaculaire reis Summer, Sun & Icebergs in Groenland. Dit pakket is niet los te boeken i.c.m. een andere reis. Excursiepakketten moeten vooraf bijgeboekt worden en zijn op aanvraag. Naast het standaard pakket zijn er ook 2 deluxe pakketten mogelijk. Indien een pakket later bijgeboekt worden is er sprake van € 30 extra administratiekosten.

Excursiepakket 3 – deluxe 2 – € prijs op aanvraag per volwassene in een 2-persoonscabin of € prijs op aanvraag in een 1-persoonskamer. Deluxe cabin: € prijs op aanvraag per persoon o.b.v. 2-persoonsbezetting en € prijs op aanvraag voor 1 persoon.

Inbegrepen: