Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

EXC64 entree ‘The Beer Spa’

Tijd voor iets bijzonders! Baden in een Bierbad gevuld met jong bier, biergist, hop, water, bierolie en bierzout. Na dit enerverende bad kun je heerlijk tot rust komen in de relaxruimte, terwijl voor je bad er alvast genoten kan worden in de hottubs en sauna buiten. Op het terrein is het mogelijk bierproducten te kopen en een lekker hapje te eten in het restaurant. Dit alles doe je met waanzinnig mooi uitzicht op eiland Hrisey, de bergen en Thorvalds vallei.

De 7 baden zijn gemaakt van Kambala hout en worden gevuld met bier, water, hop en gist. Per uur kunnen er maximaal 14 personen in bad, de baden zijn geschikt voor 1 of 2 personen tegelijkertijd. Er wordt aangeraden zonder badkleding te baden, maar dit is niet verplicht (neem dan wel een oude badkleding mee). Er is geen minimum leeftijd van toepassing voor het bad, het badwater is ondrinkbaar. Naast ieder bad staat een tap waar iedereen (boven de 20 jaar) gerust van kan genieten.

We raden je aan ca. 3 tot 5 uur na het bad niet te douchen, omdat dit een zeer revitaliserend en verzachtend effect heeft op de huid en het haar. De temperatuur van het bad is 37 – 39 ° C en wordt na elke gast opgevuld met een nieuwe ‘blend’. Deze behandeling is zowel reinigend voor de huid en heeft een zeer positief effect op de gezondheid. De bierhop is rijk aan anti-oxidanten en alfazuren. De oliën en mineralen van de plant hebben een ontstekingsremmend effect op de huid en worden ook gebruikt om de bloedvaten aan het oppervlak te verminderen. Hop heeft bewezen rustgevende en ontspannende effecten te hebben op spieren en lichaam.

Benieuwd hoe je excursies kunt boeken? Klik hier.