Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

EXC47 Silfra duikexcursie

Neem een duik in het kristalheldere water van Silfra bij Thingvellir Nationaal Park tijdens deze dagtour duiken. Het water wordt al jaren gefilterd door vulkanische rotsen, je kan rustig een slokje nemen, je zal geen schoner drinkwater vinden. Tijdens de tour maak je 1 duik van 30 tot 40 minuten met een maximale diepte van 18 meter.

De excursie begint met de pick-up in Reykjavík. Gedurende de 1 uur durende rit naar Thingvellir Nationaal Park zal de gids je introduceren met het unieke geologische landschap en de geschiedenis van Silfra en de omgeving van Thingvellir. Ervaring met het duiken in een dry-suit is verplicht, indien je niet ervaren bent kun je hier les voor te nemen. Je ontvangt na afloop een PADI Dry Suit Specialty Certificate.

Indien je geen gebruik wilt maken van de pick up in Reykjavik kan dit ook, de prijs blijft echter gelijk. Indien je gebruik maakt van de pick up is de starttijd 1 uur eerder dan hier genoemd.

De prijs van deze excursie is gebaseerd op het gemiddelde tarief wat wij normaliter kunnen boeken. Indien er een voordeliger tarief beschikbaar is, zullen wij een korting toepassen.

Benieuwd hoe je excursies kunt boeken? Klik hier.