Bezoekadres

Koninginnelaan 16A
3762 DE Soest

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: op afspraak (alleen dec t/m mrt)

Bezoek alleen mogelijk op afspraak

EXCF3 Dagtour Vágar

Bezoek de must see locaties van het eiland Vágar. Op dit eiland vind je naast de luchthaven ook pareltjes als Bøur met een schitterend uitzicht en het afgelegen Gásadalur met de beroemde Múlafossur.

De dag begint begint en eindigt in Tórshavn. Tijdens de tour leer je meer over het pittoreske dorpje Bøur en het afgelegen Gásadalur met de Múlafossur waterval, tijdens wandelingen in de omgeving. In Gásadalur wordt de inbegrepen lunch geserveerd.

Optioneel kun je ervoor kiezen om ’s middags een wandeling langs het Leitisvatn, het grootste meer van de eilandengroep, bij te boeken. Aan de rand van het eiland zijn namelijk interessante kliffen te vinden, waar het door optisch bedrog kan lijken alsof de oceaan hoger ligt dan het meer.

Terwijl deze wandeling door een deel van de groep word gemaakt wordt er door de rest van de groep een bezoek gebracht aan Sandavágur, waar je de rotspunt Trøllkonufingur oftewel heksenvinger goed ziet. Tot slot bezoek je ook het oorlogsmuseum, met informatie over de Britse bezetting van de Faroer eilanden. Aan het einde van de middag worden de wandelaars weer opgehaald en rijd je terug naar Tórshavn.

Benieuwd hoe je excursies kunt boeken? Klik hier.